Väster

Västra Nobelgatan 4

BESKRIVNING

I populära HSB brf Måran 2 har ni nu chansen att förvärva denna 3:a med hög standard högt upp i huset. Bo i en välmående förening med det bästa av två världar, där den grönskande innegården och närheten till citypulsen blir kontrasterna. Lägenheten erbjuder hög standard med bland annat helkaklat badrum, stenbänkskiva och gedigna köksluckor med vitrinskåp. Från vardagsrummet nås det inglasade rummet med rikligt ljusinsläpp där plats för sitt- eller matgrupp finns.
För extra komfort har ni via hissen direktaccess till parkeringsgaraget.
Varmt välkommen på visning med Charlotte Björkgren!

FAKTA


Utgångspris
1 695 000 kr
Boarea
85 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 811kr, inkl. kallvatten, basutbud tv, bostadsrättstillägg exkl. värme, varmvatten.

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

NÄROMRÅDE


Västra stadsdelen i Örebro ligger väster om järnvägen, norr om Svartån. Här i Vasastan finns livsmedelsbutik, restauranger och flera andra butiker. Centralstation gränsar mot centrum. Området präglas av flerfamiljshus, varav många äldre byggnader har bevarats.

BYGGNAD


Hiss
Ja
Våning
3 av 4

INTERIÖR


Boarea + Biarea
85 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med praktisk skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Laminatgolv och tapetserade väggar. Kök med exklusiv inredning och stenbänkskiva med stänkskydd. Laminatgolv i klinkerprofil och tapetserade väggar. Vardagsrum med glasparti och skjutdörr mot loggia med stort fönsterparti och plats för sällskapsgrupp. Parkettgolv i vardagsrum och tapetserade väggar. Sovrum med plats för dubbelsäng samt en platsbyggd skjutdörrsgarderob. Utgång till inglasad balkong som vetter in mot gården. Laminatgolv och tapetserade väggar. Sovrum 2 har garderober, fönster i två väderstreck, det ena mot balkongen och det andra mot innegården. Laminatgolv och tapetserade väggar.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 695 000 kr
Avgift: 4 811 kr/mån, inkl. kallvatten, basutbud tv, bostadsrättstillägg exkl. värme, varmvatten.
Andel i föreningen: 0.92904%
Andel av årsavgift: 0.92903%
r