Lindesberg

Ullersätter 175

BESKRIVNING

Villa under uppbyggnad i populära och familjära Ullersätter några minuter utanför Frövi. Här bor ni i ett toppmodernt hus med alla bekvämligheter med sagolika vyer över fälten. Smart planlösning som passar den moderna barnfamiljen. Stora och fina sällskapsytor på bägge våningarna och möjlighet till hela 4 sovrum för den som är i behov av det. Huset planeras stå färdig i slutet av det här året och är utrustat med fina materialval och en köpare har fortfarande möjlighet att påverka materialval vid köp inom snar framtid.

Bottenplan inrymmer en stor och välkomnande hall med tillhörande badrum. Stor social och öppen yta i vardagsrum om hela 35 kvm. Kök med underbar utsikt över fälten med utgång till terassen. Groveentrén tar dig in i tvättstugan där gott om arbetsyta återfinns.

Trapp till övervåning

Övervåningen har ett stort allrum med ryggåstak vilket ger en extra känsla av rymd i bostaden. Från allrummet tar ni er ut till en altan med söderläge för underbart solläge där kaffet kan avnjutas med de vackraste av vyer. Masterbedroom är hela 13 kvm med tillhörande garderobsvägg. Badrum med kakel och klinker, dusch, wc och handfat. Övriga sovrum är 11,5 kvm och 10 kvm.

Huset har moderna lösningar genomgående och har utöver huvudbyggnaden ett förråd samt förberett för carport!

Kommunalt VA hösten -21

Kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

FAKTA


Utgångspris
3 495 000 kr
Tomtarea
1269 kvm

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


Fastighetsbet.
Gillberga 3:16

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 3 495 000 kr
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde
89 000 kr
Tomt
Areal: 1 269 kvm
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
r