Väster

Ullavigatan 31D

BUDGIVNINGEN ÄR DOLD

BESKRIVNING

Nu saluförs denna ljuvliga lägenhet om 56 kvadratmeter på Ullavigatan 31D! En genomgående ljus och smakfull lägenhet med fina detaljer och platsbyggd förvaring. Här får du bland annat ett stort vardagsrum med fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Rymligt sovrum med platsbyggda garderober, ett ljust och stilrent kök med bra förvaring och en mysig balkong i söderläge. Här har ni gång- och cykelavstånd in till centrum men även bra bussförbindelser med direktbuss till universitetet, perfekt för dig som studerar. Hjärtligt välkomna på visning!

FAKTA


Utgångspris
1 100 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
56 kvm
Antal rum
2.5 rum & kök
Avgift/månad
4 001kr, Inklusive värme, VA och kabel-TV
Driftkostnad
4 800kr
Byggår
1946

ANSVARIG MÄKLARE


ALICE ERIKSSON

ALICE ERIKSSON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
alice@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 326 23 45

NÄROMRÅDE


Västra stadsdelen i Örebro ligger väster om järnvägen, norr om Svartån. Här finns livsmedelsbutik, restauranger och flera andra butiker. Centralstation gränsar mot centrum. Området präglas av flerfamiljshus, varav många äldre byggnader har bevarats.
Kommunikation
Bra med bussförbindelser in till centrum och universitetet.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1946
Hiss
Nej
Våning
1 av 3
Övrigt
Rotrenovering 1995
Uppförande av miljöhus 2006
Lägenhetsdörrar 2017
Fasadrenovering 2018

INTERIÖR


Boarea + Biarea
56 kvm 0 kvm
Antal rum
2.5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med plats för avhängning och goda förvaringsutrymmen. Till höger om hallen finner ni det rymliga sovrummet med plats för dubbelsäng och bra med förvaring i de platsbyggda garderoberna. Köket går i smakfulla ljusa färger med vita skåpsluckor, vitt kakel och en vit bänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys och spis. Här finns också gott om plats för förvaring samt att det finns plats att sätta in en diskmaskin. Invid köket finns ett mindre rum som kan användas till matplats eller som kontorsdel. Vardagsrummet är luftigt med stora fönsterpartier som ger ett fantastiskt ljusinsläpp. Här går enkelt att möblera med en stor soffa, tv-möbel och annan möblering efter smak. Från vardagsrummet når ni också den mysiga balkongen med söderläge. Här finns även ett ljust och fräscht badrum med kaklade väggar, badkar, wc, kommod och handdukstork.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 100 000 kr
Avgift: 4 001 kr/mån, Inklusive värme, VA och kabel-TV
Andel i föreningen: 1.50152%
Andel av årsavgift: 1.50152%
Driftskostnad
4 800 kr
Driftskostnad, varav
El: 4800 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
El avser hushållselen.