Tisarbaden

Toskavägen 5

BESKRIVNING

Mycket tilltalande, välbelägen och fin villa i attraktiva Tisarbaden med tillgång till badstrand och möjlighet till egen båtplats i samfälligheten. Huset som är byggt 2007 är modernt och har det mesta man kan önska sig av endera ett permanent eller fritidsboende. Insynsskyddad tomt, bästa solläge, åretruntisolerat uterum, braskamin, stort lyxigt relaxbadrum, dubbelgarage och plan lättskött tomt. Allt i mycket bra skick.

FAKTA


Utgångspris
1 795 000 kr
Bostadstyp
1½-plansvilla fristående
Boarea
100 kvm
Tomtarea
840 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 2 sovrum
Driftkostnad
16 928kr
Byggår
2007

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

BYGGNAD


Byggnadstyp
1½-plansvilla fristående
Byggnadsår
2007
Uppvärmning
Ved samt elpatron och solceller
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glas isolerfönster
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv plåtarbete: Plåt
 
Fastighetsbet.
Tunbohässle 1:144

INTERIÖR


Boarea + Biarea
100 kvm 20 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 2 sovrum

Rumsbeskrivning

Rymlig och välkomnande entréhall med mörkt klinkergolv. (Hela nedre planet har vattenburen golvvärme). Smakfullt och maskinellt fullutrustat kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet. Ljusa väggar och klinkergolv i både kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en mysfaktorhöjande braskamin. Från vardagsrummet når man det härliga och åretrunt-isolerade uterummet i soligt söderläge. Vidare finns på detta våningsplan ett fantastiskt och stort relaxbadrum innehållande vanlig dusch, kombinerat bubbelbadkar/massagedusch och ångbastu, vanlig bastu samt ett omklädningsrum som idag används som solarierum (solariet ingår om man vill). Till sist på entréplanet finns ett rymligt sovrum samt pannrummet. Här inne står vedpanna och 2 stora vattentankar för varmvattnet. Här inne finns också centraldammsugaren. På övre planet finns sovrum 2 samt ett stort och ljust allrum med utgång till balkong. Detta allrum utgör uppskattningsvis ca 2/3 delar av våningsplanet och för dig som har behov för ytterligare ett sovrum så går det naturligtvis att dela av detta stora allrum. Till sist här uppe en kombinerad toalettutrymme/tvättstuga. Utöver huset finns ett rymligt och bra dubbelgarage, varav en port med motor för fjärrstyrd öppning. Till sist finns bakom huset en förrådsbyggnad samt vedförvaringsbyggnad.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Fritidshus
Ekonomi
Begärt pris: 1 795 000 kr
Driftskostnad
16 928 kr
Driftskostnad, varav
VA: 500 kr
Renhållning: 1 272 kr
El: 12636 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
Huset värms i huvudsak upp genom vedpanna men kan också värmas upp via elpatronen i anslutning till vedpannan. Vedförbrukningen är ej medtagen i denna beräkning. Villa/hemförsäkring och sotningskostnad tillkommer.
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
1 145 000 kr
Pantbrev

4 stycken på totalt 1 325 000 kr


Tomt
Areal: 840 kvm
Vatten/avlopp
Enskilt vatten året om genom sammfälligheten. BDT-avlopp (bad, dusch tvätt) med infiltration. Separett-toaletter idag på båda våningsplanen. Kommunalt avlopp kommer att anslutas till fastighetsgräns inom kort. Kostnad för detta tillkommer då med mellan ca 100.000-150.000 kr
Servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Hugghult GA:1, Tunbohässle GA:2-GA:3

VIDEO

r