Askersund

Tikanäs

BESKRIVNING

Nu finns ett unikt tillfälle att förvärva en högt belägen tomt med utsikt över norra Vätterns skärgård. Här erbjuds ni en av områdets vassaste tomter där ni har möjlighet att bygga ert egna drömhus med Mälarvillan som husleverantör. Området är under uppbyggnad och för dig som är intresserad finns en brygga med plats för båten, perfekt för dagsutflykter till sjöss. Vättern har en vacker skärgårdsmiljö och här kan du både ta dig in mot Askersund och viken vid Åmmeberg där både restaurang, padelbanor och 18-håls golfbana finns. I Norra Vättern finns dessutom goda förutsättningar för sportfiske.

Här har ni en högt belägen tomt med bekvämt avstånd till Askersund. Vatten och avlopp samt väg via samfällighet, ingen anslutningsavgift till va-nätet som ligger vid tomtgräns.

Tikanäs är beläget ca 10 minuters bilfärd från Askersund där de flesta bekvämligheter såsom barnomsorg skola, gym, matbutiker, restauranger och bränslestation finns. Staden erbjuder även padelbanor, strandpromenad, barnens ö och hotell.

Välkomna att kontakta Lejons Mäkleri för mer information. Vi samarbetar med Mälarvillan för att din dröm om en bostad i Tikanäs ska bli verklighet!

FAKTA


Utgångspris
995 000 kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

BYGGNAD


ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Ekonomi
Begärt pris: 995 000 kr
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde
509 000 kr
Vatten/avlopp
Vatten saknas. Avlopp saknas. Finns vid tomtgräns, anslutningsavgiften är betald.
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Askersund Tikanäs GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Askersund Tikanäs GA:2

VIDEO

r