Örebro

Termikgatan 49F

BESKRIVNING

Välkomna till denna toppmoderna 3:a som förutom en tilltalande planlösning med rymlig hall, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong har direktaccess till takterrassen där både bastu, solterrass och växthuset finns. Bo bekymmersfritt med närhet till all tänkbar service.

Här bor ni i en toppmodern förening där hänsyn tagits till både design och miljö. Förvara elcykeln som ingår i köpet i den gemensamma cykelloungen där tvätt- och servicemöjlighet finns. Med tanke på att du nu lockas av att bli mer medveten om dina miljöbelastningar så har du möjlighet att nyttja någon av föreningens två elbilar som ingår i föreningens privata bilpool.

När du är boende i Brf Södra Ladugårdsängen märker du att den genomsyras av socialt hållbart tänkande. Tillsammans förfogar föreningen över generösa gemensamma rum, som bastu kopplat till västervänd terrass, växthus på taket och den tidigare nämnda cykelloungen. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag.

I ett av Örebros modernaste områden, med gång- & cykelavstånd till hela stans utbud, ligger Brf Södra Ladugårdsängen. Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service. För dig som pendlar når du tågstationen på endast ett par minuter med cykel. Lägg till bekvämligheten av gemensam poolbil i garaget under huset och du har alla medel att ta dig bekvämt och miljövänligt dit du ska.

Välkomna att anmäla ditt intresse och boka en visning redan idag!

FAKTA


Utgångspris
2 495 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
74 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 499kr, inkl. värme, va, tv, bredband och bostadsrättstillägg
Driftkostnad
1 200kr
Byggår
2019

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Charlotte Björkgren

Charlotte Björkgren

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
0708882995

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
4 av 5
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
74 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bostaden har genomgående vita väggar, vitlaserad ekparkett, 2,7 meter i takhöjd, stora fönster och fint ljusflöde. Hall: Välkomnade och öppen hall med klinkergolv i grått, hatthylla, garderober och städskåp. Badrummet: Harmonisk, stilfullt och klassisk badrum med vita kaklade väggar och grått klinker golv. Wc, handfat med kommod, spegelskåp, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Praktisk bänkskiva i grått och väggskåp i vitt som gör de enkelt att ta reda på vardagssysslorna. Golvvärme som utgör extra komfort. Vardagsrum: Rymligt vardagsrum med stora fönsterpartier där utgången till balkongen finns. Kök och matplats: Modernt, tidlöst och separat kök med plats för ett stort matbord. Vedumkök med vitmålade luckor och beslag i rostfritt. Bänkskivan är mörkgrå i laminat och vitkakel ovan. Induktionshäll, inbyggnadsugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys från siemens. Köksfläkt från franke. Sovrum 1: Rymligt sovrum med gott om garderober för förvaring. Sovrum 2: Även detta sovrum är rymligt med gott om garderober för förvaring. Om behov finns gör om detta till extrarum, kontor eller walk-in-closet.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 495 000 kr
Avgift: 4 499 kr/mån, inkl. värme, va, tv, bredband och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 1.77%
Andel av årsavgift: 1.77%
Driftskostnad
1 200 kr
Driftskostnad, varav
Försäkring: 1 200 kr
r