Örebro

Termikgatan 49F

BESKRIVNING

Välkomna till denna toppmoderna 1:a högst upp i huset som förutom en tilltalande planlösning med rymlig hall, öppen planlösning mellan kök och rum samt balkong har ett rikligt ljusinsläpp och utsikt över takåsarna.

Här bor ni i en toppmodern förening där hänsyn tagits till både design och miljö. Förvara elcykeln som ingår i köpet i den gemensamma cykelloungen där du kan både tvätta och serva din cykel. Med tanke på att du nu lockas av att bli mer medveten om dina miljöbelastningar så har du möjlighet att nyttja någon av föreningens två elbilar som ingår i föreningens privata bilpool.

När du är boende i Brf Södra Ladugårdsängen märker du att den genomsyras av socialt hållbart tänkande. Tillsammans förfogar föreningen över generösa gemensamma rum, som bastu kopplat till västervänd terrass, växthus på taket och den tidigare nämnda cykelloungen. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag.

I ett av Örebros modernaste områden, med gång- & cykelavstånd till hela stans utbud, ligger Brf Södra Ladugårdsängen. Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service. För dig som pendlar når du tågstationen på endast ett par minuter med cykel. Lägg till bekvämligheten av gemensam poolbil i garaget under huset och du har alla medel att ta dig bekvämt och miljövänligt dit du ska.

Välkomna att anmäla ditt intresse och boka en visning redan idag!

FAKTA


Utgångspris
1 695 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 493kr, inkl värme, va, bredband, tv och bostadsrättstillägg
Driftkostnad
1 200kr
Byggår
2019

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Charlotte Björkgren

Charlotte Björkgren

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
0708882995

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
5 av 5
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
41 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Ljus och luftig lägenhet med 2.7 meter i takhöjd. Hela lägenheten har ljusa vitmålade väggar, vitlaserat parkettgolv eller grått klinkergolv. Hallen har grått klinkergolv, garderobsvägg och hatthylla. Rummet är luftigt och inrymmer förutom en rymlig köksdel med vit skåpinredning från Vedum även plats för både matplats, soffgrupp och sovdel. Från rummet nås den härliga balkongen med utsikt över takåsarna i öst och en glimt av golfbanan i söder. Badrummet är helkaklat och har tvättställ med kommod, toalett, dusch med vikbara glasväggar samt en Kombitvättmaskin.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 695 000 kr
Avgift: 2 493 kr/mån, inkl värme, va, bredband, tv och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 0.98%
Andel av årsavgift: 0.98%
Driftskostnad
1 200 kr
Driftskostnad, varav
Försäkring: 1 200 kr
r