Örebro

Termikgatan 49E

BESKRIVNING

Sagolikt penthouse med direktacces till tre stycken takterasser, bastu och växthus. Här bor man högst upp med överblick över hela Södra Ladugårdsängen och den grönskande golfbanan. Denna lägenhet passar perfekt för den som söker något alldeles unik. Måste upplevas på plats!


En dröm för den moderna och sociala familjen/paret/ensamstående eller studenten med goda ytor för umgänge inne, ute på balkongen eller de tre gemensamma terrasserna på takvåningen. Hög kvalité och standard i både lägenheten och byggnaden, som har en tilltalande arkitektur i naturmaterial. Bostäderna erbjuder genomgående stora fönster, högt i tak och ljus färgpalett som ger ett välkomnande, rymligt och ljust intryck. Känslan att kliva in här är tilltalande och exklusivt.

Brf Södra Ladugårdsängen gensyras av socialt hållbart tänkande. Tillsammans förfogar föreningen över generösa gemensamma rum, som bastu kopplat till västervänd terrass, växthus på taket och cykellounge. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag. Alla som köper lägenhet bjuds dessutom på en elcykel.

I ett av Örebros modernaste områden, med gång- & cykelavstånd till hela stans utbud, bygger vi 75 lägenheter. Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service. För dig som pendlar når du centralstationen på ca 5 minuter med cykel. Lägg till det bekvämligheten av gemensam poolbil i garaget under huset och du har alla medel att ta dig bekvämt och miljövänligt dit du ska.

FAKTA


Utgångspris
1 695 000 kr
Bostadstyp
Lägenhetshus
Boarea
41 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 493kr, inkl värme, va, bredband och tv
Byggår
2020

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ekonomiskplan-1-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


Byggnadstyp
Lägenhetshus
Byggnadsår
2020
Hiss
Nej
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
41 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 695 000 kr
Avgift: 2 493 kr/mån, inkl värme, va, bredband och tv
r