Örebro

Termikgatan 49C

BESKRIVNING

Välkommen till Termikgatan 49C och denna välplanerade 2a belägen högst upp i huset. Här bor du i Södra Ladugårdsängens vackraste byggnad, har utsikt från den södervända balkongen ut över golfbanan och har tillgång till hela 3 stycken takterrasser, varav den största med inglasat uterum samt relaxdel med bastu. Därtill tillgång till två el-bilar som föreningen förfogar över och som du enkelt kan boka vid behov. Lägenheten är ljus och innefattar fina materialval och har full maskinell utrustning och fräscht helkaklat duschrum. I gatuplanet har man låtit bygga upp en lyxig cykel-lounge där man kan förvara cyklar och även sköta om cykeln. Vid köp av bostaden ingår tom en elcykel utan extra kostnad. Ett riktigt representativt och bra boende i en förening som "sticker ut" och med en låg månadskostnad.

I ett av Örebros modernaste områden, med gång- & cykelavstånd till hela stans utbud, ligger Brf Södra Ladugårdsängen. Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service. För dig som pendlar når du centralstationen på ca 5 minuter med cykel. Lägg till det bekvämligheten av gemensam bil i garaget under huset och du har alla medel att ta dig bekvämt och miljövänligt dit du ska.

FAKTA


Utgångspris
1 995 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 040kr, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
Driftkostnad
1 200kr
Byggår
2019

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
5 av 5
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
50 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 995 000 kr
Avgift: 3 040 kr/mån, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1.2%
Andel av årsavgift: 1.2%
Driftskostnad
1 200 kr
Driftskostnad, varav
Försäkring: 1 200 kr
r