Södra Ladugårdsängen

Termikgatan 49C

BESKRIVNING

Letar du efter ett exklusivt och nytänkande boende? Här får du i områdets snyggaste byggnad en välplanerad 1:a om 41 kvadratmeter med en rymlig och mysig balkong i söder med utsikt mot golfbanan. Det här hemmet har en ljus och varm färgpalett med extra stora fönster som ger mycket härligt ljusinsläpp. Exklusivt kök från Vedum med rostfria vitvaror och ett smakfullt helkaklat badrum. Förutom din egen balkong har du tillgång till husets hela tre takterrasser. Här kan du duka upp för middag i kvällssolen med familj och vänner, eller varför inte bekanta dig med grannen. På en av terrasserna finns även en inglasad del och relaxavdelning med bastu.

Som en modern och nytänkande bostad får du en elcykel som du kommer kunna ställa, när du inte använder den, i husets cykellounge med låsbar ställplats, cykelpump och verktyg. Det kommer även finnas en Bilpool med två bilar att låna. Har du egen bil finns det ett garage i källaren med separat kö.
I Södra ladugårdsängen bor du med närhet till Örebro Universitet, perfekt för dig som studerar. Till Coop och Ica tar du dig på ett par minuter. Gillar du att röra på dig så har du även Friskis och Svettis, Gustavsviks upplevelsebad i närheten samt fina promenadstråk. Det här får du inte missa!

FAKTA


Utgångspris
2 200 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 493kr, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Emelie Berglind

Emelie Berglind

Fastighetsmäklare
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073-035 57 61

NÄROMRÅDE


Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
Närservice
Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
3 av 5
Uppvärmning
Fjärrvärme, via vattenburen radiator
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
41 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Välkomnande hall med kapphylla, tre garderober och ett städskåp. Till höger om hallen finns det helkaklade badrummet med dusch, WC, kommod, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Går du rakt fram från hallen ligger det kombinerade köket och allrummet. Köksdelen ligger till vänster med snyggt vitt kök från Vedum som har bra förvaring. Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Här får du plats med matbord för fyra. Till höger ligger sovdelen av lägenheten där du får plats med en säng och ett sängbord. Här finns även ett linneskåp. I mittdelen av köket/allrummet får du plats med en soffa och tv. Hela lägenheten är genomgående ljus med vitmålade väggar och vitlaserad ekparkett, i hallen är det klinkergolv.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 200 000 kr
Avgift: 2 493 kr/mån, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0.98%
Andel av årsavgift: 0.98%
r