Södra Ladugårdsängen

Termikgatan 49C

BESKRIVNING

Letar du efter ett exklusivt och nytänkande boende? I områdets snyggaste byggnad högst upp i huset har du nu chansen att förvärva denna 2:a om 53 kvadratmeter med en rymlig och mysig balkong i söder med utsikt mot golfbanan. Det här hemmet har en ljus och varm färgpalett med extra stora fönster som ger mycket härligt ljusinsläpp. Exklusivt kök från Vedum med rostfria vitvaror och ett smakfullt helkaklat badrum. Förutom din egen balkong har du tillgång till husets hela tre takterrasser som ligger i direkt anslutning till just denna lägenhet. Här kan du duka upp för middag i kvällssolen med familj och vänner, eller varför inte bekanta dig med grannen. På en av terrasserna finns även en inglasad del och relaxavdelning med bastu.

Som en modern och nytänkande bostad får du en elcykel som du kommer kunna ställa, när du inte använder den, i husets cykellounge med låsbar ställplats, cykelpump och verktyg. Det kommer även finnas en Bilpool med två bilar att låna. Har du egen bil finns det ett garage i källaren med separat kö.
I Södra ladugårdsängen bor du med närhet till Örebro Universitet, perfekt för dig som studerar. Till Coop och Ica tar du dig på ett par minuter. Gillar du att röra på dig så har du även Friskis och Svettis, Gustavsviks upplevelsebad i närheten samt fina promenadstråk. Det här får du inte missa!

Kontakta Erik Lejon 070-9992990 för visning!

FAKTA


Utgångspris
1 820 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
53 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 222kr, I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, 100 Mbit/s bredband, fast avgift för IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Emelie Berglind

Emelie Berglind

Fastighetsmäklare
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073-035 57 61

NÄROMRÅDE


Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
Närservice
Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
5 av 5
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
53 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 820 000 kr
Avgift: 3 222 kr/mån, I avgiften ingår värme, vatten, kabel-TV, 100 Mbit/s bredband, fast avgift för IP-telefoni samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0.98%
Andel av årsavgift: 0.98%
r