Örebro

Termikgatan 49A

BESKRIVNING

Välkomna till denna toppmoderna 3:a som förutom en tilltalande planlösning med rymlig hall, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt balkong har direktaccess till takterrassen där både bastu, solterrass och växthuset finns. Bo bekymmersfritt med närhet till all tänkbar service.

Brf Södra Ladugårdsängen genomsyras av socialt hållbart tänkande. Tillsammans förfogar föreningen över generösa gemensamma rum, som bastu kopplat till västervänd terrass, växthus på taket och cykellounge. Huset får ett exklusivt och okonventionellt uttryck och liknar inget annat bostadshus i nyproduktion idag. Alla som köper lägenhet bjuds dessutom på en elcykel.

I ett av Örebros modernaste områden, med gång- & cykelavstånd till hela stans utbud, ligger Brf Södra Ladugårdsängen. Här är det lätt att leva bekvämt och hållbart. Det centrala läget gör att du har nära till all tänkbar service. För dig som pendlar når du centralstationen på ca 5 minuter med cykel. Lägg till det bekvämligheten av gemensam poolbil i garaget under huset och du har alla medel att ta dig bekvämt och miljövänligt dit du ska.

FAKTA


Utgångspris
2 395 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
69 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 195kr,

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Hiss
Ja
Våning
4 av 5
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
69 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 395 000 kr
Avgift: 4 195 kr/mån,
r