Södra Ladugårdsängen

Termikgatan 49 A

BESKRIVNING

Här finns en 1:a om 41 kvm i populära Södra Ladugårdsängen i områdets trendigaste byggnad.
Bostaden har en ljus och varm färgpalett med stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Exklusivt kök från Vedum med rostfria vitvaror och ett smakfullt helkaklat badrum. Förutom din egen balkong i västerläge där kvällssolen kan avnjutas, har du tillgång även till husets hela tre takterrasser. På en av terrasserna finns även en inglasad del och relaxavdelning med bastu.

Som en modern och nytänkande bostad finns i huset en cykellounge med låsbar ställplats, cykelpump och verktyg. Det finns även en Bilpool med två bilar att låna. Har du egen bil finns det ett garage i källaren med separat kösystem.
I Södra ladugårdsängen bor du med närhet till Örebro Universitet, perfekt för dig som studerar. Till Coop och Ica tar du dig på ett par minuter. Friskis och Svettis, Gustavsviks upplevelsebad i närheten samt fina promenadstråk finns i närheten av bostaden.

Varmt välkommen att kontakta Oss för en privat visning, det här boendet måste upplevas!

FAKTA


Utgångspris
1 450 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
41 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 493kr, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
Närservice
Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
3 av 5
Uppvärmning
Fjärrvärme, via vattenburen radiator
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
41 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bostaden erbjuder genomgående vitlaserade ekparkett och vitmålade väggar. Hall: Välkomnande hall med kapphylla, tre garderober och ett städskåp. Badrum: Det helkaklade badrummet med dusch, WC, kommod, spegelskåp och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Vardagrum/allrum: Rymligt och ljust rum där ljusflödet strömmar in genom de stora fönstren. Här finns plats för både sov- och soffdel. Genom vardagsrummet nås balkongen. Köket: Är från Vedum som har god förvaring. Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll, ugn, mikrovågsugn, integrerad spisfläkt, diskmaskin och kyl/frys. Här får du plats med matbord för fyra. Balkongen: Är belägen i västerläge för optimal kvällssol.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 450 000 kr
Avgift: 2 493 kr/mån, I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, TV (Telia, paket: Lagom) & bredband (Telia 100/100) samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 0.98%
Andel av årsavgift: 0.98%

VIDEO

r