Örebro

Termikgatan 45A

BESKRIVNING

Högt upp med en pampig vy över såväl innergård och Örebros takåsar som ut över Södra Ladugårdsängen vackra grönskande område med Gustavsviks golfbanan på behagligt avstånd. Här saluförs en trivsam och genomtänkt planerad trea för spekulanten som söker det lilla extra i sin bostad. Här erbjuds italiensk granitskiva i både kök och fönster, Kök i hög standard från Ballingslöv och en genomgående ljus och trivsam planlösning. Masterbedroom erbjuder en lyxig walk in closet. Garage i botten av fastigheten med hiss hela vägen upp till lägenheten gör livet både bekvämt och trivsamt. En bostad för den med högt satta krav. I närheten finns nyöppnat gym, livsmedelsbutik, badland, Gustavsviks golfbana, Sörbybacken med skidåkning och en kort cykeltur tar dig upp till citykärnan.Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för en privat visning av bostaden!

Allmänt om föreningen

I Brf Flygaren finns det 81st bostadsrättslägenheter i föreningen med adresserna Termikgatan 43, 45 A-C och Gryogatan 2A-C.
Det finns 1st lokal som är tänkt för en verksamhet. Föreningen äger marken. Det finns ett källarförråd som tillhör lägenheten.

Fastigheten har ett gemensamt elabonnemang. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses årligen. Därefter sker en justering mot det belopp som har förhandsbetalats.

Ingen kommande avgiftshöjning planerad (Kontrollerat 2018-04-25)

Parkering

39st Garageplatser. Separat kö. Kostnad: 800kr/mån. I dagsläget finns det lediga platser från 1 juni (Kontrollerat 2018-04-25). Hissen går direkt ner till källarplanet.
Cykelförvaring finns i källaren.

FAKTA


Utgångspris
1 935 000 kr
Bostadstyp
Lägenhetshus
Boarea
71 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 348kr, Obligatoriskt tillägg om 250 kronor per månad i avgift för el
Byggår
2017

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Rymligt förråd i källaren

BYGGNAD


Byggnadstyp
Lägenhetshus
Byggnadsår
2017
Hiss
Ja
Våning
4 av 5
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
71 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entre som är rymlig med klinkergolv. Badrum med kakel, klinker, wc, handfat och duschhörn. Vardagsrum och kök integrerar och erbjuder ett härligt ljus från de stora fönsterpartierna. Utgång till den rymliga balkongen med pampig utsikt över såväl innergården som Örebro stad. köket är högkvalitativt från Ballingslöv med Italiensk granitskiva och vitvaror från Electrolux. Mssterbedroom med walk in closet och garderober. Lägenheten har parkettgolv genomgående

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 935 000 kr
Avgift: 4 348 kr/mån, Obligatoriskt tillägg om 250 kronor per månad i avgift för el
Andel i föreningen: 1.39%
Andel av årsavgift: 1.39%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


I föreningen finns 81 lägenheter och 1 lokal.
TV & bredband
Gruppanslutning till Comhem. TV/Bredband/IP-telefoni (fast avgift) ingår.
Parkering
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. För extra bekvämlighet finns det garage i källarplanet med hiss direkt upp till respektive våning. Givetvis finns även cykelförvaring i källaren. Totalt finns 39 garageplatser för bil, garageplats kan hyras för 800 kr/mån.
Övrigt
Kostnad för hushållsel 200 kr/mån tillkommer. Fastigheten har ett inkommande elabonnemang och därför bara en fast avgift för elnät. Elen förhandsdebiteras till respektive lägenhet och avläses årligen. Därefter sker en justering mot det belopp som har förhandsbetalats.
Brf Flygaren uppförs i en byggnad om fem våningar mot Termikgatan och fyra våningar mot Gyrogatan. Här erbjuds bostäder om ett till fyra rum och kök med yteffektiva och funktionella planlösningar samt genomtänkta detaljer som avskild läshörna och generösa glasöppningar runt balkongerna. Vindslägenheterna, som blir något helt unikt, erbjuder braskamin, köksö och privata takterrasser. Som alltid håller bostäderna Botryggs höga standard vad det gäller val av material, genomgående parkettgolv, kakel/klinker i badrum och köksbänkskivor i svart granitsten. Kvalitativa hem att trivas i!

Den upphöjda gården utgör en grön oas med klätterväxter, träd och ett centralt placerat orangeri där föreningens medlemmar kan mötas, koppla av eller varför inte dela en gemensam bit mat.
r