Örebro

Termikgatan 45A

BESKRIVNING

Nu saluförs en 4a med eftertraktat läge i Södra Ladugårdsängen. Lägenheten om 88 kvm, inrymmer 3 sovrum, kök i öppen planlösning mot vardagsrummet samt ett helkaklat badrum med dusch och en kaklad wc. Välplanerad planlösning med de tre sovrummen liggandes mot norr och den lugna innergården. Vardagsrummet och köket binds ihop genom matplatsen har dessutom utgång till den inglasade balkongen som ligger i soligt söderläge. Från det mellersta sovrummet finns ytterligare en balkong som vetter mot den lugna innergården.

Södra Ladugårdsängen erbjuder både närservice, gym, närhet till 18-håls golfbana, naturreservat och cykelavstånd till centrum.

Välkomna att anmäla er på visning!

FAKTA


Utgångspris
2 495 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88 kvm
Antal rum
4 rum & kök
Avgift/månad
5 390kr, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


stadgar-brf-flygaren-pdf.pdf

arsredovisning-2018-flygaren-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


CHARLOTTE BJÖRKGREN

CHARLOTTE BJÖRKGREN

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
charlotte@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 888 29 95

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Hiss
Ja
Våning
2 av 5
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
88 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med klinkergolv, hatthylla och garderober. Till höger finns lägenhetens tre sovrum, det stora sovrummet till höger, den mindre i mitten med utgång till balkongen som vetter in mot gården och det mellanstora sovrummet till vänster. Helkaklat badrum med komfortvärme, tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare, bänk för klädvård och förvaringsskåp. Toalett, dusch med vikbara glasväggar, handduksvärmare och tvättställ med kommod. WC med kakel och klinker, toalett och tvättställ. Öppen planlösning mellan kök och matdel med U-format kök. Vit skåpinredning och kakel ovan bänkskiva i granit. Spis, fläkt, hel kyl och frys samt diskmaskin och inbyggnadsmikro. Från sällskapsdelen nås den inglasade balkongen som vetter mot söder.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 495 000 kr
Avgift: 5 390 kr/mån, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 1.72%
Andel av årsavgift: 1.72%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


I föreningen finns 81 lägenheter och 1 lokal.
TV & bredband
Gruppanslutning till Comhem. TV/Bredband/IP-telefoni (fast avgift) ingår.
Parkering
Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. För extra bekvämlighet finns det garage i källarplanet med hiss direkt upp till respektive våning. Givetvis finns även cykelförvaring i källaren. Totalt finns 39 garageplatser för bil, garageplats kan hyras för 800 kr/mån.
r