Ladugårdsängen

Termikgatan 25

BESKRIVNING

Högst upp i huset saluförs en högkvalitativ 4:a med alla nödvändiga bekvämligheter. Lägenheten är genomgående ljus och välplanerad med en sagolik terass om ca 20 kvm med optimalt västerläge mot den lugna, grönskande och rofyllda innergården. Ytterligare en balkong i optimalt söderläge ger sol under hela dagen. Påkostade tillval gjordes vid inflytten 2019. Föreningen har tillgång till en bastu med tillhörande pool som medlemmarna har rätt att nyttja vilket skapar ett enormt mervärde. En bostad för den som söker det lilla extra för sin familj.

Södra Ladugårdsängen är ett expansivt område med närhet till allt man kan begära av Örebros utbud:
- Golfbana 500 meter
- Motionsspår 500 meter
- Sörbybacken för skidåkning, mountainbike och tuff träning 700 meter
- Universitetet 1500
- Ica Maxi 1100 meter
- Centrum 2300 meter
- Friskis och Svettis 300 meter
- COOP 300 meter
- Gustavsvik äventyrsbad 650 meter
- Förskola 100 meter
- Skola 250 meter

Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon redan nu för mer info om processen!

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
88.8 kvm
Antal rum
4 rum & kök
Avgift/månad
5 313kr, inkl värme, va, bredband och tv
Byggår
2018

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Ladugårdsängen är en stadsdel i södra Örebro. Området är byggt som en "stad i staden" med varierande hus, kvarter, alléer och gågator. Det byggdes delvis på Örebro gamla flygfält, och området stod klart till Bomässan Bo92 i Örebro 1992. Satsningen hamnade något fel i tiden på grund av höga byggnadspriser i samband med finanskrisen åren 1990-1994 men har på senare år ökat kraftigt i popularitet på grund av närheten till centrum.

På senare tid har Ladugårdsängen byggts ut med bland annat fler höghus. Ett planprogram presenterades år 2005 för utbyggnaden av Sörbyängen och Ladugårdsängen.

I Ladugårdsängen finns kollektivet Vildsvinet, som bygger på ett starkt miljötänkande och har gemensamt hönshus, växthus och bilpool. I området finns Serpentinparken med tre lekparker. I Ladugårdsängens centrum finns skolan Navet (F-9). Området ligger nära badanläggningen Gustavsvik, en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, och Sörbyskogen med motionsspår och strövområden.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Våning
4 av 4
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
88.8 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Avgift: 5 313 kr/mån, inkl värme, va, bredband och tv

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Föreningen har individuell mätning av el och vatten. Lägenheterna preliminärdebiteras varje månad, men betalar endast sin egen förbrukning.
Förråd i källarplanet och/eller invändigt i lägenheterna.
Cykelparkering och cykelrum i markplan även i källaren.
TV & bredband
Telia baspaket Lagom ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband där den fasta avgiften ingår och 10/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas till.
Parkering
Parkering kommer att erbjudas i närliggande p-hus.
Övrigt
I Örebros nya moderna och påkostade stadsdel Södra ladugårdsängen finns Brf Gripen 1 med sina 84 lägenheter. Med närhet till bl.a. centrum, mataffärer, gym, racketcenter, grönområden, golfbana och universitet. Den gröna lummiga innergården är en av flera bekvämligheter i föreningen.

VIDEO

r