Södra Ladugårdsängen

Termikgatan 23B (2-1101)

BESKRIVNING

Här saluförs en helt ny välplanerad tvåa om 56,5 med en stor balkong mot innergården där man kan sitta och njuta av utsikten mot poolen som återfinns på den fina innergården. Vid poolområdet finns även bastu. En oas både på sommar och vintertid. Till lägenheten tillhör förråd i källarplanet. Lägenheten är ljus och luftig med gott om förvaringsmöjligheter. En bostad med närhet till Universitetet, nytt fräscht gym, golfbana, skidbacke, motionsspår, stora matbutiker och systembolaget. Perfekt läge mellan Universitet och citykärnan.

FAKTA


Utgångspris
1 535 000 kr
Boarea
56.2 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 363kr, Inkl värme, Fiber-tv, internet och IP-telefoni
Byggår
2018

Visningar


söndag 20 Jan
KL 12:00 - 12:30
Bokad visning. Maila urban@lejonsmakleri.se för anmälan

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

BYGGNAD


Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Våning
2 av 6
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
56.2 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Ljus, välkomnande och rymlig hall med klinkergolv och garderober. Generöst sovrum med 3 garderober. Utgång till den stora balkongen med riktning mot den fina innergården som bla annat innefattar utomhuspool med tillhörande bastubyggnad. En riktig oas både sommar och vintertid. Badrum med snyggt kakel och klinker, tvätt och torktumlare samt en bra arbetsyta. Wc,handfat och dusch. Kök och vardagsrum integrerar och upplevs som ljust tack vare fönsterpartierna mot väst och fin vy. Lägenheten har ett högkvalitativt kök från Vedum samt all nödvändig maskinell utrustning i rostfritt. Genomgående parkettgolv i lägenheten.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 535 000 kr
Avgift: 3 363 kr/mån, Inkl värme, Fiber-tv, internet och IP-telefoni

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Föreningen har individuell mätning av el och vatten. Lägenheterna preliminärdebiteras varje månad, men betalar endast sin egen förbrukning.
Förråd i källarplanet och/eller invändigt i lägenheterna.
Cykelparkering och cykelrum i markplan.
TV & bredband
Telia baspaket Lagom ingår med 28 TV-kanaler, telefoni via bredband där den fasta avgiften ingår och 10/10 mbits bredbandsanslutning. Fler kanaler och snabbare bredband kan väljas till.
Parkering
Parkering kommer att erbjudas i närliggande p-hus.