Örebro

Storgatan 10A

BESKRIVNING

Exklusiv och rymlig tvåa i hjärtat av Örebro med ca 50 meter till slottet. Lägenheten har en tilltalande kombination av kvalité och sekelskifteskaraktär. Balkong mot inhägnad innergård. En av stans vassaste objekt i fråga om läge och kvalité!

Hjärtligt välkommen att kontakta Erik Lejon för visning

Välkommen till stadsdelen som tilltalar de flesta, centrala Örebro har allt man kan begära. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Att bo i city innebär närhet till det mesta.

Centrum i Örebro är ett avlångt kvartersstråk i nord-sydlig riktning med Drottninggatan och Storgatan som mittpunkt. Området begränsas av Alnängsgatan och Trädgårdsgatan i öster, av Östra Nobelgatan i norr, och av Östra Bangatan i väster. Bebyggelsen i området är varierad och representerar hela Örebros bevarade byggnadshistoria från Örebro slott, som härstammar från 1200- eller 1300-talet, och Nikolaikyrkan från 1200-talet, till höghusen Krämaren från 1960-talet. Numera är centrum till stora delar bilfritt. Under åren 2009-2010 genomförde Örebro kommun en stor satsning på ansiktslyftning av de största torgen i centrum, Stortorget, Våghustorget och Järntorget, samt även Köpmangatan.

FAKTA


Utgångspris
2 995 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
84 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 568kr, inkl. Värme och vatten
Byggår
1910

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


stadgar_brf_tio-pdf.pdf

ekonomisk_plan_brf_tio-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Förråd i källaren

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrätt
Byggnadsår
1910
Hiss
Nej
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
 
Övrigt
Totalrustat hus och lägenhet 2017

INTERIÖR


Boarea + Biarea
84 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré som är ljus med generös takhöjd. Sovrum med blick mot den lugna innergården. Balkong mot innergården. Kök som ger plats för stora sällskapet att bjuda över på middag. Köket är ett exklusivt HTH kök med all maskinell utrustning man kan tänka sig. Skafferi i kök. Badrum med kakel, klinker, golvvärme, tvätt/tork och handfat. Vardagsrum med ett sällsynt vacker burspråk och ett fantastiskt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Lägenheten har en takhöjd om ca 3 meter och har genomgående plankgolv av hög standard.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 995 000 kr
Avgift: 3 568 kr/mån, inkl. Värme och vatten
Andel i föreningen: 3.93%
Andel av årsavgift: 3.93%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Brf Tio innefattar 27 st lägenheter mitt i centrala Örebro som totalrenoverats under 2015/2016
TV & bredband
Fiber indragen.
r