Örebro

Stenvägen 44F

BESKRIVNING

Välkommen till Stenvägen 44 F, ett exklusivt radhus i populära Mosås.
Här erbjuds hela 184 kvadratmeter boyta med rumsfördelning om sex rum och kök och två badrum.
Här speglas hemmet av design, hög standard och yta som liknar stor villa än radhus. Golvvärme i våning 1 och 2, mycket exklusiva materialval genom hela huset så som granitskiva i kök och badrum, fullt inredda garderober i varje rum, rikligt med spotlights i alla våningar och dubbeldusch med glasväggar.
Invändigt erbjuds modern, flexibel och social planlösning med kök och sällskapsrum i öppen planlösning på bottenvåningen. 1 badrum och sovrum. På våning två finns idag tre sovrum och ett allrum som enkelt kan göras om till ett fjärde sovrum. Här finns även ett helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Trappa upp till den inredda vinden som delvis erbjuder fullhöjd och ca 41 kvm golvyta där man kan göra om till sovrum, sällskapsrum eller förvaringsrum.
2 stycken balkonger i två väderstreck i anslutning till sovrummen, ett förråd, en parkeringsplats och en fantastisk uteplats med trädäck och gräsmatta.
Här finns det plats för att både växa och krympa efter familjens och vardagens behov med många möjligheter.

I Mosås bor ni barnvänligt med gångavstånd till förskola, skola och stadsbuss. Vidare finns mariebergköpcentrum med ett stort utbud av butiker samt matbutiker i närheten.

Kontakta gärna Emelie för att boka en visning via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller på telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
2 695 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
184 kvm
Antal rum
6 rum & kök
Avgift/månad
5 349kr, inkl. parkering & exkl. värme
Byggår
2017

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Byggnadsår
2017
Hiss
Nej
Våning
1 av 1
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 
Övrigt
Förråd på framsidan

INTERIÖR


Boarea + Biarea
184 kvm 0 kvm
Antal rum
6 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bottenvåning: Entréplan med golvvärme, exklusivt marmorgolv och ljusa väggar. Ljust vardagsrum som integrerar med köket, genomgående klinkergolv och målade väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen i söderläge genom skjutbara glaspartier. Kök som är modernt med all den maskinella komfort som önskas och inbyggda spotlights. Vita luckor, granitbänkskiva. Alla vitvaror i rostfritt utförande från Electrolux. Integrerad diskmaskin. Sovrum med målade väggar, marmorgolv och skjutgarderob. Helkaklat badrum med golvvärme och inbyggda spotlights. WC, badkar, handfat med kommod och spegel. Övervåning: På övervåningen finns tre sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum. Alla sovrum har skjutdörrsgarderober. Ekparkett och vitmålade väggar. I anslutning till hallen finns en uppgång till vinden. Här finns full inredningspotential delvis fullhöjd (41 kvm golvyta) Helkaklat badrum med golvvärme och inbyggda spotlights. WC, dusch med glasdörrar, handfat med kommod och spegel. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Begärt pris: 2 695 000 kr
Avgift: 5 349 kr/mån, inkl. parkering & exkl. värme
Andel i föreningen: 12.5%
Andel av årsavgift: 12.5%
r