Örebro

Spindelvägen 22

BESKRIVNING

Förstaklassig villa i det populära och eftertraktade övre Adolfsberg på lugn och stillsam gata. Huset erbjuder en fantastisk baksida i rakt västerläge med helt insynskyddat poolområde som är något extra för familjen med krav! Baksidan bjuder även på ett härligt inglasat uterum med golvvärme på gjuten platta. Här kan man i lugn och ro njuta av de långa och varma sommarkvällarna.

Ljus och rymd genomsyrar huset och tillsammans med välvalda materialval förenas detta i en känsla av kvalité.

Entréplanet bjuder på en ljus välkomnande hall med platsbyggd klädförvaring, ett modernt fullutrustat Ballingslövkök med tillhörande köksö, matplats samt WC, tvättstuga och vardagsrum. Kök, vardagsrum och matsal i öppen planlösning skapar tillsammans ytor för all sorts social samvaro. Braskaminen förhöjer stämningen. Stora skjutbara glaspartier samt altandörrar erbjuder smidig access till poolområdet från flera rum, utsikten över poolen blir som en vacker tavla genom de stora fönsterpartierna.

Övervåningen inrymmer familjens privata ytor med ett generöst allrum med öppet till nock med hela 4 meter i tak. Masterbedroom inrymmer egen walk in closet. Det generösa och lyxiga badrummet skapar en mysig spa-känsla och är totalrenoverat 2019. Det finns ytterligare två sovrum med klädkammare i varje rum.

Möjligheten finns att med enkla medel bygga om delar av nedervåningen för att få ett eller två sovrum till för den lite större familjen, kontakta gärna mäklaren för förslag hur detta kan kunna se ut.

Huset omsluts av en välskött modern nylagd trädgård (2018) som är enkel att hantera. I garaget finns självklart plats för er ögonsten och eller annan sportutrustning. På uppfarten finns dessutom plats att parkera flertalet bilar för större tillställningar. Markiser är nyligen uppsatta (2019) i söder och västerläge vilket gör att temperaturen inomhus på sommaren blir behaglig även varma sommardagar.

Frånluftsvärmepumpen bidrar till en mycket god boendeekonomi och låga driftskostnader.

På ca 5 minuters gångavstånd ligger Adolfsbergs förskola samt skola från åk 1-9. Fiber och Verisure är indraget i huset, det finns även övervakningskameror installerade (2019) som kan styras från telefonen för familjens trygghet.

I familjevänliga Adolfsberg med trevliga grannar bor ni i ett lugnt, trivsamt och attraktivt område. I närheten till huset finns fina grönområden, fotbolls och tennisplaner, parker och strövområden för härliga promenader. Trevligt läge nära Örebro Golfklubb. Smidig tillgång till bussanslutningar, det är ca 2 minuters gångavstånd till busshållplatsen som tar dig till både Örebro city och till Marieberg köpcentrum med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen inom ca fem kilometers avstånd. Smidig anslutning till motorvägspåfart för E18/E20.

Varmt Välkommen att anmäla intresse för visning. Anmäl görs till Erik Lejon.

FAKTA


Utgångspris
6 095 000 kr
Bostadstyp
1 1/2 plansvilla
Boarea
171 kvm
Tomtarea
654 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 4 sovrum
Driftkostnad
27 800kr
Byggår
2003

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Garage med tillhörande förråd

BYGGNAD


Byggnadstyp
1 1/2 plansvilla
Byggnadsår
2003
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
171 kvm 30 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 4 sovrum

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 6 095 000 kr
Driftskostnad
27 800 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 13 500 kr
VA: 4 000 kr
Renhållning: 1 500 kr
Sotning: 300 kr
Försäkring: 4 000 kr
El: 4500 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar
Inklusive uppvärmd pool maj-sep
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
3 758 000 kr
Pantbrev

8 stycken på totalt 3 525 000 kr


Tomt
Areal: 654 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Örebro Syrsan GA:1
r