Kumla

Solhemsgatan 10 B

BESKRIVNING

Med låg månadsavgift i en stabil HSB- förening har ni nu chansen att förvärva denna etta med hög standard. Lägenheten är perfekt som första bostad eller som övernattningslägenhet. Inre fond om drygt 7000 kr ingår i köpet!

Rymligt vardagsrum med fransk balkong som vetter mot söder och innegården. Charmig originalparkett och fondvägg ger karaktär åt rummet. I hallen finns en väggfast lösning som funkar som klädhängare. Genomgångsrummet funkar som sovrum eller som plats för ett större matbord. Innanför finns det ljusa köket med plats för en mindre matgrupp.

Föreningen har grönskande gårdar med uteplatser och grillplatser mellan husen. Tvättstugan ligger i källaren av huskropp 10.

I Kumla finns allt du kan tänkas behöva. Mataffärer, caféer, bageri och butiker. Via tåg tar ni er till Örebro på endast 10 minuter.
Välkomna på visning!

FAKTA


Utgångspris
450 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
39 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 775kr, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband
Byggår
1944

ANSVARIG MÄKLARE


ALICE ERIKSSON

ALICE ERIKSSON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
alice@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 326 23 45

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1944
Hiss
Nej
Våning
2 av 2
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
39 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med praktisk väggfast kapphylla. Parkettgolv och tapetserade väggar. Vardagsrum med originalparkett och fondvägg. Fransk balkong som vetter åt söder. Badrum med uppfräschade ytskikt. WC, tvättställ samt dusch. Genomgångsrummet används idag som sovrum. Kan även användas till matrum. Charmigt trägolv och målade väggar. Garderob. Köket har ljus skåpinredning och kakel ovan bänkskiva. Spis, kyl/frys och praktisk bänkskiva i laminat med stenprofil. Plastmatta och ljusa väggar.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 450 000 kr
Avgift: 2 775 kr/mån, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband
Andel i föreningen: 2.43876%
Andel av årsavgift: 2.43876%
r