Kumla

Södra Kungsvägen 28

BESKRIVNING

Varmt välkommen att förvärva en 1:a som erbjuder påkostad renovering med stilfulla och toppmoderna materialval samt färgsättning!
Bostaden är belägen centralt i Kumla med gångavstånd till allt man behöver för att göra livet smidigt och bekvämt. Kumla sjöpark ligger i närheten för fina promenadstråk, gym i området och restauranger och butiker nås med en kort promenad.

Förutom ett helt fantastiskt stilfullt och stort kök med påkostad köksinredning erbjuds här ett trivsamt vardagsrum med gott om ljusinsläpp och rymd samt ett helkaklat badrum. Balkong i bästa västerläge och högst upp i huset med fin utsikt över innergården och dess grönska.
Till bostaden ingår 2 förråd.

För att få mer information eller boka en visning är ni varmt välkomna att ringa mig på: 073-0355761 eller via mail: emelie@lejonsmakleri.se.

FAKTA


Utgångspris
595 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
46 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
3 370kr, Ink. värme, vatten och basutbud tv.
Driftkostnad
5 100kr
Byggår
1945

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


stadgar-kungsasen.pdf

arsredovisning-kungsasen.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
1945
Hiss
Nej
Våning
3 av 3
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
46 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomna hit! Trevlig och rymlig hall. Direkt till höger finns hatthylla och plats för skoställ. Rakt fram finns en rymlig skjutdörrsgarderob. Till vänster finns plats för en skänk eller andra förvaringsmöbler för de som behöver. Kök: Längst in i hallen till höger ligger de renoverade köket. Svarta höga köksluckor med glasöverskåp, ljus bänkskiva i trä och vitt kakel ovan ger en fin harmoni. Maskinell utrustning: spishäll, fläkt, integrerad kyl/ frys och diskmaskin. Vid fönstret finns gott om plats för matbord. Här kan man välja att ha sovdel som nuvarande säljare gjort och skilja av med gardiner eller vikvägg. Utgång till den mysiga balkongen i västerläge finns i köket. Spotlights finns här. Vardagsrum: Rakt fram i hallen och till vänster är vardagsrummet placerat. Ett öppet rum med möjlighet till att ha både sov- och soffdel här beroende på vad som passar dig. Wc/dusch: Längst bort i hallen finns badrummet. Det toppmodernt i är kakel och klinker. Wc, dusch, handfat och kommod samt överskåp med speglar. Många spotlights är placerade här.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 595 000 kr
Avgift: 3 370 kr/mån, Ink. värme, vatten och basutbud tv.
Andel i föreningen: 1.94251%
Andel av årsavgift: 1.94251%
Driftskostnad
5 100 kr
Driftskostnad, varav
Försäkring: 1 100 kr
El: 4000 kr
Beräknat antal pers: 1

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Brf Kungsåsen äger fastigheten Nattvakten 9 med adress Sveavägen 26 A-B-och 28-32 samt Södra Kungsvägen 28-30. Föreningens hus omfattar 44 bostadsrätter samt 19 bilplatser varav 9 med motorvärme. I föreningen finns fyra lokaler, varav två är föreningens egna. Dessutom hyrs ett antal mindre lokaler ut som förråd.
Parkering:
Parkering med tillgång till värme 160 kr.
Parkering utan tillgång till värme 110 kr.
För tillfället är alla parkeringar upptagna och är man intresserad av en parkering får man kontakta ordföranden och skriva upp sig på väntelistan för parkering.
Tvättstugor:
Det finns två tvättstugor. En tvättstuga under Sveavägen 28-32 och en under Södra Kungsvägen 28-30. Tvättstugorna är utrustade med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Separata torkrum med luftavfuktare. Tvättstugorna är renoverade år 2010.
Bokning sker på bokningstavlorna vid respektive tvättstuga. Kan bokas mellan 8.00-18.00.
Cykelrum:
Rymliga cykelrum finns i alla 3 husen.
r