Örebro

Södra Bro 211b

BESKRIVNING

Här planeras att uppföras en nybyggd villa från Vårgårdahus om 1,5 plan i jättefint lantligt läge endast 10 min från centrala Örebro. Stor plan tomt om hela 3253 kvm med milsvid utsikt nära Almbro skola och hembygdsgården Gällersta Forngård på gångavstånd. Nära till allt med ändå det lantliga läget som många eftersträvar.

Villa Enhagen, en väl tilltagen 1,5-plansvilla i ladhusstil. Här har inspiration hämtats från de nordiska ladorna och skapat ett hus som passar lika bra i stadsmiljö som på landsbygden. För dig som gillar design är denna villa något utöver det vanliga.

Villa Enhagen är minimalistiskt enkel, med utpräglad materialkänsla och en anda av tidlöshet. Indragen takfot, fönster och dörrar med smala foder och lister bidrar till husets speciella karaktär.

På nedre plan finns två sovrum, klädkammare och stora öppna umgängesytor där kök och vardagsrum hänger ihop. Den sociala delen är också öppen upp till nock vilket ger en imponerande takhöjd på runt fem meter - härligt luftigt och trivsamt. På övre plan hittar du ytterligare ett sovrum, två klädkammare och ett trevligt allrum. Här finns alltså gott om ytor för umgänge, lek, arbete eller hobbyprojekt, allt fördelat på två separata plan. Huset ansluts till kommunalt v/a samt fibernätet. Kontakta fastighetsmäklare Urban Flynner för mer information.

FAKTA


Utgångspris
931 600 kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


tomtkarta-pdf-1.pdf

typhusritning-002-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

BYGGNAD


ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Ekonomi
Begärt pris: 931 600 kr
Pantbrev

1 stycken på totalt 600 000 kr


Servitut etc.
Andel i samfällighet/GA: Gällersta GA:3 Last, Ledningsrätt: Vatten, avlopp, 1880-2691 Last, Ledningsrätt: Bredband, 1880-2691 Förmån, Officialservitut: Väg, 1880-3862
r