Askersund

Smedjegränd 2C

BESKRIVNING

Välkommen till en pärla med oslagbar utsikt över Sveriges vackraste insjö!
Här finns nu möjligheten att förvärva en bostad med områdets absolut bästa lägen. En unik 3:a i toppskick som inrymmer kök och vardagsrum i delvis öppen planlösning, stort sovrum med klädkammare och 3 balkonger i olika väderstreck för optimal solchans och sjöutsikt. Detta hem är verkligen något utöver det vanliga med dess utsikt, läge och smakfulla färg- och materialval av hög standard.

Isolerat förråd finns och egen parkering utanför bostaden till en kostnad av 300 kr/ mån.

Närhet till båtplats utanför bostaden.

Mitt i Sveriges hjärta, vid toppen av Vättern, ligger Askersund. I denna lilla stad precis vid vattnet råder skön atmosfär året om. Askersund är en mysig skärgårdsstad med gammal fin bebyggelse och ett spännande hamnområde. Här finns ICA-butik, vårdcentral, tandläkare, systembolag, banker, blomsterhandel, apotek, restauranger, gym, O'Learys med bowling och mysiga caféer. Intill bostaden finns prisbelönta kulturhuset Sjöängen. Ett spännande kulturhus för upplevelser under hela året, en mötesplats för stora och små, från när och fjärran. Här ges konserter, föreställningar och utställningar året runt. Du kan se de senaste biofilmerna och livesändningar från de stora operascenerna på Närkes största bioduk med förstklassigt ljud. Även konferenser, föreläsningar och mässor avlöser varandra!

Kontakta Emelie för att boka privat visning eller för mer information via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller via telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
2 450 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
76 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 381kr, Inkl. VA, värme, bredband, kabel-tv.
Driftkostnad
1 320kr
Byggår
2017

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Mitt i Sveriges hjärta, vid toppen av Vättern, ligger Askersund. I denna lilla stad precis vid vattnet råder skön atmosfär året om. Askersund är en mysig trästad med kullerstenstorg, caféer, hamnliv och små butiker.
Här hittar ni stora evenemang varvas med små genuina tillfällen att träffas kring olika intressen för alla åldrar. Vätterns norra skärgård är ett populärt resmål för både fritidsbåtar och paddlare. Med turbåt eller hyrd båt kan du ta dig ut i skärgården.
Askersund ligger granne med Tivedens nationalpark. Det finns över 30 naturreservat, de flesta med utmärkta vandringsleder. Här har människor vandrat sedan urminnes tider.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2017
Hiss
Nej
Våning
2 av 2
Uppvärmning
Centralvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
76 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar följande interiör: Hall med praktiskt klinkergolv, vitmålade väggar, garderob och hatthylla. Kök med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Modernt och stilrent kök i vinkel med maskinell utrustning av högsta klass. Vitvaror från Electrolux och kök från Vedum. Plats för matbord med 6 stolar. Vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till stor balkong belägen i öst för morgonsol. Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkong belägen i söderläge och med utsikt över Vättern. Stor klädkammare för god förvaring. Sovrum/ kontor/ extra rum med parkettgolv, vitmålade väggar och magisk sjöutsikt. Förråd: med eluttag och isolerade väggar används förrådet till ett kontor. Balkonger/loftgång: 2 balkonger och 1 loftgång med plats för utemöbler som är belägen i väst.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 450 000 kr
Avgift: 4 381 kr/mån, Inkl. VA, värme, bredband, kabel-tv.
Andel i föreningen: 0.059%
Andel av årsavgift: 0.059%
Driftskostnad
1 320 kr
Driftskostnad, varav
El: 1320 kr
Beräknat antal pers: 2
Kommentar
Hushållsel, hemförsäkring och parkering tillkommer.
r