Kumla

Skogalundsgatan 1

BESKRIVNING

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna nya SmålandsVillan på friköpt och barnvänlig tomt belägen på en lugn gata i nya Ryttartorpet. Här finner ni 145 planerade kvm att trivas på med de bekvämligheter som behövs. Huset presenterar ett fullt utrustat kök med plats för matbord och en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsal där huset centrum och hjärta är med gott om plats för att kunna umgås med nära och kära. Från matsalen och vardagsrummet når man baksidan och altanen som är belägen i söder och västerläge för optimal solchans. 4 sovrum varav 1 masterbedroom där alla rummen är utrustade med garderober. Utöver sovrummen finns ett allrum som för stora familjer enkelt kan byggas om till ett sovrum. Bostaden har 2 modernt kaklade badrum med komfortabel golvvärme och dusch.

Nybyggt område med närhet till förskola, skola åk 1-9, matbutik, paddelbanor, gym och fotbollsplan. Med bil tar man sig till Örebro på ca 12 minuter. Kumla centrum med all dess service nås med en kort cykeltur eller promenad.

Utsidan av huset erbjuder en stor tomt med bygglov att bygga garage. Man kan beställa garage av nuvarande säljare för en förmånlig kostnad. Framför entrén finns plats att ställa en trädgårdsgrupp. På baksidan byggs även den stora altanen som är perfekt att nyttja under sommarmånaderna. Gräset är nyligen sått. Fasaden kommer målas.

Fiber finns.

Välkommen på visning eller kontakta Emelie för mer information via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761

FAKTA


Utgångspris
3 995 000 kr
Bostadstyp
1-plansvilla
Boarea
145.6 kvm
Tomtarea
1196 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Auktoriserad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

NÄROMRÅDE


Populära Ryttartorpet ligger i nordvästra Kumla där det är en expansiv fas med med nyproducerade villor till radhus som står färdiga eller är under byggnation. Här bor man med goda kommunikationer till Örebro som tar 12 minuter med bil att nå. I området finns fin natur och skog samt närhet till livsmedelsbutik, skola, förskolor, fotbollsplaner och paddelbanor.

BYGGNAD


Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2019
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump Nibe
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas Elit
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
 
Fastighetsbet.
Krikonet 15

INTERIÖR


Boarea + Biarea
145.6 kvm 0 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnade hall med parkettgolv, avhängningsyta och garderob. Vardagsrum/matsal: Ljust och rymligt vardagsrum som integrerar med köket, parkettgolv och gråa tapetserade väggar. Från vardagsrummet kommer man ut till den härliga uteplatsen genom dörrparti med trädäck och gräsyta. Kök: Modernt kök från Vedum med all den maskinella komfort som önskas. Vita luckor, laminatbänkskiva i mörk och vitt kakel ovan arbetsytor. Utrustning med kyl, frys, integrerad diskmaskin, häll, fläkt, ugn och mikrovågsugn som allt är från Bosch. Badrum x 2: Helkaklade badrum i stilfulla material- och färgval. WC, dusch, handfat med kommod och spegel från Vedum. Komfortabel golvvärme. Klädvårdsrum: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Klädvårdsrummet har en egen entré med garderob, tvättho, värmepanna och multimediaskåp. Sovrum/allrum: Det finns 4 sovrum samt ett allrum som kan göras om till sovrum. Parkettgolv, tapetserade väggar och garderob. Master bedroom har en garderobsvägg och plats för dubbelsäng.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 3 995 000 kr
Taxeringskod
210
Taxeringsvärde
243 000 kr
Tomt
Areal: 1 196 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt VA
r