Karlskoga

Sintrams Väg 4

BESKRIVNING

Projektet har redan innan släpp sålt de första 5 radhusen och det är enbart 9 stycken kvar. Ta chansen att boka ditt radhus redan nu!

Smarta och genomtänkta radhus med genomgående exklusivt touch. Här är tveklöst radhusen för den moderna barnfamiljen som vill flytta in i ett optimalt boende med upp till 4 stycken sovrum och 2 helkaklade badrum. Stora och öppna sällskapsytor på bottenplan skapar en gemytlig känsla med fina möjligheter till samvaro. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna i vardagsrummet med utgång till uteplatsen i optimalt söderläge för sol under hela dagen. Beskymmerfritt boende i nyproduktion där inga långvariga och dyra renoveringar behöver göras. Här får man endast koden till sitt Yale Doorman lås när man flyttar in och behöver inte ägna en tanke dräneringar eller takbyte. Vid inflytten erhålls även en exklusiv multiroom högtalare från Sonos för att man efter en hård arbetsvecka ska kunna lägga barnen och slå på en bra låt och bara njuta av sitt boende till 100 %. Barnen får ett Nintendo Switch vid inflytten så att föräldrarna i lugn och ro njuta av en rofylld inflytt utan stress.

Husen har en låg driftkostnad tack vare den energieffektiva värmepumpen med värmeåtervinning. Vattenburen golvvärme i hela bottenplan för optimal komfort.

Bekväm parkering precis utanför dörren till radhuset utan någon kostnad. Förråd utanför dörren för goda förvaringsmöjligheter.
Exklusivt kök där köparen ges att forma sitt kök efter sina önskemål. I övrigt finns fina möjligheter att påverka materialvalen invändigt i husen.

Radhusprojektet är beläget i ett mycket populärt område i Karlskoga med närhet till allt en barnfamilj behöver. Förskola, skola (F-9) samt gymnasium på bekvämt gångavstånd. Livsmedelsbutik, gym, ishall & idrottsplats även det i närheten. Fina promenadstråk, närhet till Möckeln med både möjlighet till fiske och båtliv.

Projektet värnar om det lokala idrottsklubbarna vilket gör att den som tecknar sig för ert radhus får ett årskort till familjen för BIK Karlskoga (2 vuxna och 2 barn)

Bokningsavgiften uppgår till 20.000 och handpenning 10 % av köpeskillingen.

Kontantinsatsen för detta projektet blir 269 250 (15%) och boendekostnaden inkl driftkostnad och exklusive amortering uppgår till 7134 kronor per månad baserat på en ränta om 1,5 %.

Amortering uppgår till 2542 kronor per månad.

OBS! Bilderna är visualiseringar och kan komma att avvika från slutresultatet.

Kontakta Lejon för mer information om processen.

FAKTA


Utgångspris
1 895 000 kr
Bostadstyp
Radhus
Boarea
112 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
4 299kr, Exklusive värme
Driftkostnad
18 100kr
Byggår
2021/2022

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


karlskoga-situationsplan1-pdf.pdf

karlskoga-planritningar-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Albin Andersson

Albin Andersson

Assistent
E-post:
albin@lejonsmakleri.se
Mobil:
070-0901135

BYGGNAD


Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2021/2022
Hiss
Nej
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme via Frånluftsvärmepump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
112 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr
Avgift: 4 299 kr/mån, Exklusive värme
Andel i föreningen: 7.14%
Andel av årsavgift: 7.14%
Driftskostnad
18 100 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 7 500 kr
VA: 2 100 kr
Renhållning: 2 000 kr
El: 3500 kr
Beräknat antal pers: 5
Kommentar
All driftkostnad inkl bredband,tv, värme, va & el

VIDEO

r