Sörby

Sidvallsgatan 9

BESKRIVNING

Välkomna till Sidvallsgatan 9 och denna trevliga trerummare om 69 kvm som har en mysig balkong med en härlig eftermiddags- och kvällssol. Här finner ni en ljus och varm lägenhet med stora fönsterpartier som ger mycket härligt ljusinsläpp. En välskött lägenhet med god sällskapsyta och fina ytskikt. Sidvallsgatan är en omtyckt gata och ligger beläget mellan Örebro city och Örebro Universitet med gång- och cykelavstånd till det mesta. I HSB Brf Polstjärnan bor ni i en stabil och välskött förening.
Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

FAKTA


Utgångspris
1 650 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
69 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 372kr, I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-TV och Bredband via Comhem. (Avsättning till inre reparationsfond tillkommer med 23 kronor)
Byggår
1948

Visningar


söndag 02 Feb
KL 15:30 - 16:00
Öppen visning, välkommen!

DOKUMENT


stadgar-hsb-brf-polstjarnan-i-orebro-201.pdf

arsredovisning-hsb-brf-polstjarnan-i-ore.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Liza Hjalmarsson

Liza Hjalmarsson

Fastighetsmäklare
E-post:
liza@lejonsmakleri.se
Mobil:
0704248569

NÄROMRÅDE


Sörby är en stadsdel i Örebro. Området ligger söder om Örebro-Skebäcks Järnväg, norr om Sörbyängen samt Tybble och väster om Almby. Området tillhörde före 1943 Almby landskommun. Namnet Sörby kommer sig av den by som tidigare låg på området.

Området präglas främst idag av villabebyggelse från 1930-talet och framåt, stadsdelen är en av Örebros mer exklusiva. Den norra delen av Sörby kallas för Eklunda och det är även på den platsen som Eklundaskolan är belägen.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1948
Hiss
Nej
Våning
2 av
Byggnadssätt
Fönster: 2-glas
 
Övrigt
Fasadrenovering 1980
Stambytt 1988-89
Ny dränering 2008

INTERIÖR


Boarea + Biarea
69 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Välkomnade och generös hall med klinkergolv och goda ytor för avhängning och förvaringsmöbler. Stort och luftigt vardagsrum som går att möblera med soffa och tv-möbel. Stora fönsterpartier samt utgång till den mysiga balkongen med eftermiddags- och kvällssol. Stilrent kök som renoverades 2007 med matplats för 6 personer. Ljusa luckor och kakelplattor som matchas snyggt till den mörkbruna bänkskivan i laminat och de rostfria vitvarorna. Köket är maskinellt utrustat med spishäll (2013), fläkt, ugn, inbyggd mikro, diskmaskin, kyl/frys och ytterligare en integrerad frys (halvstor). I lägenheten finns två sovrum, ett master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns även en garderobsvägg med skjutbara dörrar. Andra sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet, som även går att används till gästrum/kontor eller varför inte ett litet bibliotek. Helkaklat och fräscht badrum (renoverat 2009) med bra förvaringsskåp, WC, kommod, dusch och handdukstork. Vita kaklade väggar med en mörkare klinker.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 650 000 kr
Avgift: 4 372 kr/mån, I avgiften ingår värme, varmvatten, kabel-TV och Bredband via Comhem. (Avsättning till inre reparationsfond tillkommer med 23 kronor)
Andel i föreningen: 0.88807%
Andel av årsavgift: 0.88807%
Reparationsfond fn. 3 171 kr

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Brf Polstjärnan består av 126 bostadsrättslägenheter om 1-3 rok och 5 lokaler. Inom föreningen finns även 4 garageplatser och 75 parkeringsplatser med motorvärmaruttag för 160 kr - separat kösystem tillämpas. Förrådsutrymmen finns i källaren och på vinden. Tvättstuga finns på Sidvallsgatan 11 samt Hagmarksgatan 31 och 33.
TV & bredband
Kabel TV och Bredband via Comhem ingår i månadsavgiften.
Parkering
I Föreningen finns 75 parkeringsplatser och 4 garageplatser. Separat kö tillämpas.
r