Väster

Ringgatan 7 LGH 2

BESKRIVNING

Prissänkt 250 000!


I hjärtat av Vasastan saluförs nu en exklusiv lägenhet som är någonting extra. Utöver den varsamt genomförda renoveringen där tidstypiska detaljer bevarats så har man heller inte sparat på någonting. Golv från exklusiva Bricmate, ledspottar och kakel och klinker även det från Bricmate.
Huset har genomgått en totalrustning under 2017/2018. Högt i tak och välbevarad takstukatur skapar ytterligare mervärde.
Utöver den exklusiva bostaden återfinns även en relaxavdelning där man kan njuta efter en hård arbetsvecka.
Det här är en bostaden som har en slående karaktär för den som inte nöjer sig med en standardlägenhet.

Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 500 meter från bostaden för goda kommunikationer och ca 1000 meter till Örebros mittpunkt nämligen slottet. Bussförbindelse ca 100 meter från bostaden med direktlinje till Universitetet för den som heller bor i en central stadsdel med närhet till citypulsen. Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad Ica Butik, idrottsplats och gym.

FAKTA


Utgångspris
2 250 000 kr
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
73 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
4 275kr,

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

NÄROMRÅDE


Västra stadsdelen i Örebro ligger väster om järnvägen, norr om Svartån. Här i Vasastan finns livsmedelsbutik, restauranger och flera andra butiker. Centralstation gränsar mot centrum. Området präglas av flerfamiljshus, varav många äldre byggnader har bevarats.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Lägenhet
Hiss
Nej
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
73 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré som är rymlig med högt i tak och plankgolv. Kök från HTH med högklassig maskinell utrustning. Sovrum som är stort med gott om plats för både dubbelsäng och garderober. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Badrum med kakel, klinker, golvvärme, wc och handfat.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 250 000 kr
Avgift: 4 275 kr/mån,
Andel i föreningen: 7.6436%
Andel av årsavgift: 7.6436%
r