Öster

Restalundsvägen 16A

BESKRIVNING

Park Arena är föreningen för dig som ställer högsta krav på både läge och kvalité i byggnationen. En mycket genomtänkt planlösning och ett trivsamt ljusinsläpp. Stor balkong i väster. Gångavstånd till hela Örebros utbud av restauranger och uteliv. Allsvensk fotboll, gym, bad, och SHL hockey finns 50 meter från lägenheten. Hjärtligt välkommen på öppen visning med Erik Lejon!

FAKTA


Utgångspris
2 195 000 kr
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
71 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 966kr, inkl värme, va, bredband och tv.
Byggår
2018

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ekonomisk-plan-brf-park-arena-pdf.pdf

stadgar-brf-park-arena-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Förråd på balkongen och i lägenheten. Parkeringsplats finns att hyra för 475 kr/mån

NÄROMRÅDE


Öster i Örebro är en stadsdel som begränsas av Trädgårdsgatan i väster, Rudbecksgatan - Österängsgatan i söder, Svartån i norr och Slussgatan i öster.
Örebros snabba befolkningsutveckling kring sekelskiftet 1900 ledde till att stadsplanerarna sökte nya områden för stadens expansion. År 1888 hade en stadsplan upprättats för Väster. Mot mitten av 1890-talet hade inom de östra delarna av staden påbörjats en byggnadsverksamhet som man ansåg sig borde kontrollera. År 1897 inkom till stadsfullmäktige två olika förslag till stadsplan för Öster. Det ena var signerat stadsingenjör Gustaf Bergh och det andra lantbruksingenjör John Sundberg. Den slutliga utformningen torde ha blivit en kompromiss mellan de båda förslagen, med tillägg av andra ändringsförslag som tillkom senare. Stadsplaneområdets östra gräns utgjordes av Slussgatan. En nämnd utsågs för att föreslå namn på gator, torg och parker. Stadsplanen fastställdes den 4 maj 1900.

Centrum för Öster är Oskarstorget, som från början kallades Engelbrektsplan. Huvudgator är Engelbrektsgatan, som med stadsplanen förlängdes österut, samt Sturegatan och Oskarsvägen. Oskarsvägen hette Akensgatan under de första åren. Stureplan och Sturelunden tillkom också med stadsplanen, men de benämningarna är borttagna.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Våning
1 av 5
Uppvärmning
Centralvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
71 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

HALL Hall med klinkergolv och vidare med parkettgolv. Vitmålade väggar. Garderob. Ingång till klädkammare med städskåp. KÖK Marbodal kök med vita släta köksluckor med grepplist i metall. Kakel i marmor ovan arbetsbänk i laminat. Full maskinell utrustning med induktionsspishäll, inbyggd ugn, inbyggd micro, fläktkåpa, diskmaskin och kyl/frys. Rostfria vitvaror från Siemens. Parkettgolv och vitmålade väggar. VARDAGSRUM Vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Utgång till balkong. SOVRUM Sovrum med parkettgolv och vitmålade väggar. Skjutdörrsgarderob med spegel. DUSCHRUM Helkaklat duschrum. WC, handfat med kommod, duschväggar och handdukstork. Här har man tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och överskåp. Spotlights i tak. Fönster. Beskrivning av samtliga rum Fönsterbänkar i sten.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 195 000 kr
Avgift: 3 966 kr/mån, inkl värme, va, bredband och tv.
Andel i föreningen: 1.686%
Andel av årsavgift: 1.686%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Sex flerbostadshus med 55 lägenheter med adresserna Restalundsvägen 16 A-F, 16H.
TV & bredband
Bredbandsbolaget.
Parkering
55 parkeringsplatser. Parkering kostar 475:- per månad.
r