Kumla

Pettersgatan 17

BESKRIVNING

Hjärtligt välkommen till Pettersgatan 17, här finns ett mysigt radhus i Kumlaby med ett stenkast till både skola och förskola. I området finns fina grönytor, fotbollsplaner och Viaskogen för de som vill motionera eller ta med barnen för att leka i skogen. Där finns stigar för vandring och löpning, ett utegym och en samlingspunkt med grillplats samt ett elljusspår. Med cykel tar du dig till Kumla centrum på 10 minuter. För er som pendlar via E20 når man motorvägen snabbt och behöver inte åka genom hela Kumla.
Boendet erbjuder en välplanerad planlösning med sällskapsyta, kök, badrum och tvättstuga på nedervåningen och sovrum på övervåningen tillsammans med klädkammare, balkong och badrum samt förråd. Man möts av en välkomnade entré med plattor där matbord får plats samt baksida med en välvårdad trädgård och ett inglasat uterum där höst- och vårkvällar kan avnjutas. För förvaring finns det ett förråd på framsidan och ett förråd i anslutning till balkongen. Det ingår ett garage till bostaden som är belägen i närheten.
Innergårdarna i föreningen är välskötta med lekplatser, grönytor och bilfritt.

För att få mer information eller boka en visning är ni varmt välkomna att kontakta mig på: 073-0355761 eller via mail: emelie@lejonsmakleri.se.

FAKTA


Utgångspris
895 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
108 kvm
Antal rum
4 rum & kök
Avgift/månad
4 474kr,
Driftkostnad
26 940kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Kumla växer snabbt och kommunen siktar på 25 000 invånare år 2025. "Kumla 25 000" är namnet på kommunens strategiska mål som kommunen jobbar efter. I centrum hittar du Kumla torg med butiker och restauranger och café.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Hiss
Nej
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt
Nya Fönster.

INTERIÖR


Boarea + Biarea
108 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök

Rumsbeskrivning

Nedervåningen presenterar: HALLEN: Välkomnade, öppen och ljus med garderob med spegelglasdörrar. KÖK: Med de ljusa färgval och plats för ett matbord med 6 stolar. Ljusa luckor, grått kakel och laminatbänskiva. Den maskinella utrustningen som behövs finns i form av kyl/frys, ugn, microvågsugn, fläkt och spishäll. VARDAGSRUM: Rymligt och öppet med gott om plats för en större soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet ligger dörren till uterummet och trädgården. BADRUM: Ärr kakel och klinkerklätt i vitt och mörkgrått med komfortabel golvvärme. Wc, handfat med kommod, spegelskåp och dusch med duschväggar. Övervåningen presenterar: SOVRUMMEN: Det finns 3 sovrum varav 1 som är större än de andra med egen klädkammare och balkong. I anslutning till balkongen finns ett förråd som är inredd med hyllor och en extra frys. BADRUMMET: Med ljusa tapeter och plastmatta. Wc, handfat med kommod och spegelskåp samt badkar.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 895 000 kr
Avgift: 4 474 kr/mån,
Andel i föreningen: 1.40137%
Andel av årsavgift: 1.40137%
Driftskostnad
26 940 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 12 000 kr
VA: 7 740 kr
El: 7200 kr
Kommentar
Försäkring tillkommer.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Mälardalen. Grönyteskötsel har Maskinring Örebro Län ansvar för.
TV & bredband
Föreningen har avtal med ComHem gällande Kabel-TV.
Avtalat om fiberanslutning.
Parkering
1 garage till varje bostad.
Renoveringar utförda & planerade
2006- Byte värmeväxlare.
2017- Anläggning bilplatser.
2017- Byte garageportar.
2017- Nya fönster.
2018- Nya lägenhetsdörrar.
r