Sörbyängen

Peppargatan 23

BESKRIVNING

Synnerligen välplanerad och stor 2:a om 70 kvm med genomgående moderna materialval. Lägenheten är för den som uppskattar rymd och hög standard. Häftig planlösning med räta väggar blandat med sneda som ger ett härligt intryck och stor trivsel. Stor balkong. Genomgående ekparkett och maskinellt fullutrustat kök. Badrummet är stilfullt kakel och klinkerklätt med tvätt och torktumlare. Garage finns i källaren till vilken man tar hissen ända ner från lägenhetsdörren för maximal komfort.

FAKTA


Utgångspris
1 595 000 kr
Boarea
70 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 675kr, inkl värme, vatten (rörlig del varmvatten tillkommer), Telia trippelplay (bredband, tv och ip-telefoni) och elabonnemang (rörlig elkostnad tillkommer)
Byggår
2016-2017

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

BYGGNAD


Byggnadsår
2016-2017
Hiss
Ja
Våning
1 av 4
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
70 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Välkommen till Peppargatan 23 och en mycket trevlig och stor 2:a om hela 70 kvm. Unik och på ett bra sätt, annorlunda planlösning som lyfter trifselfaktorn till en hög nivå. Området ligger optimalt placerat med närhet till såväl stan, universitetet och i det direkta närområdet med gångavstånd till Ica Maxi, motionsspår, golfbana och skidbacke. Planlösning: Entréhall med avängning och garderob. Ingång från entreéhallen till ett rymligt badrum med badkar, wc handfat. Halkaklat med klinkergolv. Här inne finns även tvättmaskin och torktumlare. Längre fram når man det stora och öppna vardagsrummet som vidare ansluter mot det separata köket. Perfekt då man slipper se disk och annat när man befinner sig i vardagsrummet. Köket är fullutrustat med vitvaror i rostfritt. Utrustning: Kyl i fullhöjd, Frys i fullhöjd, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadshäll, inbyggd microvågsugn. Goda arbetsytor. Från vardagsrummet når man den rymliga balkongen. Från vardagsrummet ansluter vidare det fina och speciella sovrummet där 2 av väggarna ej är i rät vinkel vilket skapar en skön känsla. Ingång från sovrummet till egen walk-in.-closet. Lägenheten har genomgående parkettgolv och väggarna är neutralt vita. Snygga spegeldörrar runt om gör också det lilla extra känslan. Välkommen på visning!

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 595 000 kr
Avgift: 3 675 kr/mån, inkl värme, vatten (rörlig del varmvatten tillkommer), Telia trippelplay (bredband, tv och ip-telefoni) och elabonnemang (rörlig elkostnad tillkommer)

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Allmänt om föreningen
Här bor du familjevänligt och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur.

Sörbyängen är ett familjevänligt område med bostäder runt trevliga kvarterskrogar, lekplatser och grönskande innergårdar. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt och säkert. I Brf Söderängarna hittar du den perfekta balansen mellan citykänsla och småstadsliv, med närhet till mängder av fritidsaktiviteter. Från Söderängarna har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten. Även gröna promenadstråk finns det gott om i området.

Kommunikationer finns i området, skolor och förskola runt knuten och stora mataffären bara 700 meter bort - här har du nära till allt. Lägenheterna i Brf Söderängarna kännetecknas av ljus och rymd. Smarta, effektiva kvadratmeter som utnyttjas maximalt med generösa fönsterpartier och rymliga balkonger. Brf Söderängarna bor du i funktionella, luftiga lägenheter - ekparkett i alla rum, fräscht kök med nya vitvaror, modernt badrum med egen tvättutrustning.

Den grönskande innergården avskärmad från trafik blir föreningens givna samlingsplats och gröna lunga med utrymme för både lek och gemensamma middagar kring uteplatsen och grillen. Självfallet har vi tänkt på barnen, att det finns bra ytor för spring och fri lek, men gården rymmer också plats för rekreation och gemenskap.

För att ett hem ska vara riktigt bra måste även de gemensamma ytorna vara genomtänkta. Huskroppen består av fyra våningsplan med 59 lägenheter, förråd på vinden och garageplats i källaren.

Välkommen till Brf Söderängarna!
TV & bredband
Kabel TV
Fiber från Telia, grundutbud.
Bredband
Fiber från Telia.
Parkering
35 st garageplatser. Separat kö. (Ca 800 kr/mån)
6 st parkeringsplatser. Separat kö. (Ca 350 kr/mån)
Parkering finns också att tillgå på gatan. (än så länge fri parkering)
Övrigt
Till bostaden hör ett vindsförråd.

I huset finns även rullstols- och barnvagnsförråd.
r