Sörbyängen

Peppargatan 23

BESKRIVNING


Synnerligen välplanerad och stor 2:a om 70 kvm med genomgående moderna materialval. Lägenheten är för den som uppskattar rymd och hög standard. Häftig planlösning med räta väggar blandat med sneda som gör ett härligt intryck. Stor balkong. Genomgående ekparkett och maskinellt fullutrustat kök. Badrummet är stilfullt kakel och klinkerklätt med tvätt och torktumlare. Garage återfinns i källaren så hissen går raka vägen från garaget till lägenhetsdörren för maximal komfort under vinterhalvåret.

FAKTA


Utgångspris
1 795 000 kr
Boarea
70 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 675kr, inkl värme, va (rörlig del varmvatten tillkommer), Telia trippelplay (bredband, tv och ip-telefoni) och elabonnemang (rörlig elkostnad tillkommer)

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

BYGGNAD


Hiss
Nej
Våning
1 av 4

INTERIÖR


Boarea + Biarea
70 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 795 000 kr
Avgift: 3 675 kr/mån, inkl värme, va (rörlig del varmvatten tillkommer), Telia trippelplay (bredband, tv och ip-telefoni) och elabonnemang (rörlig elkostnad tillkommer)

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Allmänt om föreningen
Här bor du familjevänligt och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur.

Sörbyängen är ett familjevänligt område med bostäder runt trevliga kvarterskrogar, lekplatser och grönskande innergårdar. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt och säkert. I Brf Söderängarna hittar du den perfekta balansen mellan citykänsla och småstadsliv, med närhet till mängder av fritidsaktiviteter. Från Söderängarna har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och tennis-/badmintonhall ligger alldeles i närheten. Även gröna promenadstråk finns det gott om i området.

Kommunikationer finns i området, skolor och förskola runt knuten och stora mataffären bara 700 meter bort - här har du nära till allt. Lägenheterna i Brf Söderängarna kännetecknas av ljus och rymd. Smarta, effektiva kvadratmeter som utnyttjas maximalt med generösa fönsterpartier och rymliga balkonger. Brf Söderängarna bor du i funktionella, luftiga lägenheter - ekparkett i alla rum, fräscht kök med nya vitvaror, modernt badrum med egen tvättutrustning.

Den grönskande innergården avskärmad från trafik blir föreningens givna samlingsplats och gröna lunga med utrymme för både lek och gemensamma middagar kring uteplatsen och grillen. Självfallet har vi tänkt på barnen, att det finns bra ytor för spring och fri lek, men gården rymmer också plats för rekreation och gemenskap.

För att ett hem ska vara riktigt bra måste även de gemensamma ytorna vara genomtänkta. Huskroppen består av fyra våningsplan med 59 lägenheter, förråd på vinden och garageplats i källaren.

Välkommen till Brf Söderängarna!
TV & bredband
Kabel TV
Fiber från Telia, grundutbud.
Bredband
Fiber från Telia.
Parkering
Bilplats
Parkering, separat kö.