Sörbyängen

Peppargatan 15

BESKRIVNING

Välkommen till en lägenhet i toppskick belägen i vackra Sörbyängen högt upp i huset!
Bostaden erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, 2,7 meter i takhöjd och stora fönster som ger fint genomgående ljusflöde. Sovrummet har en tillhörande klädkammare för optimal förvaring eller så kan man ställa in ett skrivbord för att använda som kontor. Badrummet är helkaklat i stilfulla färger och utrustat med tvättmaskin, torktumlare med bänkskiva ovan för god arbetsyta. Fantastisk balkong som nås både från sovrummet och vardagsrummet.
Bostaden erbjuder det ultimata läget, här har man möjlighet att bo med kort cykelavstånd till Universitetet, city och fina grönområden.

I Sörbyängen finns många grönytor att nyttja med bland annat utegym, 18-håls golfbana, skidspår och Sörbybacken. Gustavsviks äventyrsbad, gym och fotbollsplan finns i närheten samt Backahallen där man kan spela padel, tennis och badminton. Här finns även skolor, förskola, vårdcentral, matbutiker, pizzerior och restaurang. För pendlare finns flera busshållsplatser och med cykel når man resecentrum på ca 10 minuter.

Hjärtligt välkommen att kontakta Emelie för mer information eller för att boka visning via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
1 365 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
50 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 186kr, I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia Triple Play (med digital-TV, bredband, fast avgift för telefoni)
Byggår
2015-2016

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


arsredovisning_gronpepparn__17-pdf.pdf

stadgar-brf-gronpepparn-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Sörbyängen är beläget i centrala Örebro med gångavstånd till city. För dig som uppskattar naturen har du möjlighet att njuta av grönområden så som Grönpepparparken med tillgång till utomhusgym, det finns även ett flertal andra motionsstråk att nyttja. I närheten hittar du Sveriges största äventyrsbad, Lost City på Gustavsvik, där det finns möjlighet till bad, gym och spa. Både matvarubutikerna Ica Maxi och Coop finner du här, samt flera pizzerior, apotek och vårdcentral. Sörbyängen är ett lugnt bostadsområde med flera förskolor, skolor och en kort cykeltur bort från Örebro universitet.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2015-2016
Hiss
Ja
Våning
3 av 4
Uppvärmning
Fjärrvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
50 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Bostaden erbjuder genomgående parkettgolv, vitmålade väggar och stort ljusflöde från fönstren. Hall med parkettgolv och hatthylla till höger. Vardagsrum med två garderober, parkettgolv, vitmålade väggar och utgång till den stora balkongen som vetter mot innergården. Kök med vita köksluckor från Marbodal, vitt kakel ovanför vit bänkskiva. Maskinell utrustning med häll, inbyggnadsugn, diskmaskin, kyl och frys från Electrolux. Badrum med vita kaklade väggar, grått klinkergolv och spotlights i taket samt komfortabel golvvärme. Spegelskåp med inbyggd belysning, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Sovrum med parkettgolv och vita väggar, garderob med skjutdörr samt utgång till balkongen.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 365 000 kr
Avgift: 3 186 kr/mån, I månadsavgiften ingår värme, vatten, Telia Triple Play (med digital-TV, bredband, fast avgift för telefoni)
Andel i föreningen: 1.2468%
Andel av årsavgift: 1.2468%
Kommentar
hushålls el tillkommer samt hemförsäkring.
Allmänt
Till bostaden hör ett förråd som är beläget på vinden.
r