Sörbyängen

Paprikagatan 22

BESKRIVNING

Äntligen ett radhus till salu i det så populära och familjära området Sörbyängen. Här ges möjlighet att förvärva ett modernt och högklassigt radhus med alla bekvämligheter och det lilla extra. I månadsavgiften ingår: Värme, va, bredband, tv och ip-telefoni vilket är unika för radhus i BRF-form. Huset är utrustat med flertalet tillval där bland annat köket spetsats till ordentligt. Baksidan vetter mot den lugna innergården och har ett fantastiskt västerläge med en ljuvlig eftermiddags/kvällssol. Ta en solstol och njut av kvällssolen under tiden som barnen leker bekymmersfritt på innergården.
Huset är designat med en ljus och funktionell arkitektur och tack vare den effektiva planlösningen får du ett boende anpassat till både vardag och fest. Utöver uteplatsen återfinns även en balkong på plan 2. Huset har 3 stycken sovrum och gott om förvaring då säljarna har hittat bra lösningar. Två badrum och trivsam yta mellan kök och vardagsrum med fina fönsterpartier mot innergården. Förråd på innergården. Ett boende för den som söker: hög standard, lugnt och centralt område.

Från huset når man centrum via en kortare cykeltur alt en promenad om ca 10 minuter. I omridet återfinns: nybyggt gym, ny förskola, ny skola åk 1-9, välsorterade livsmedelsbutiker, skidanläggning, golfbana och motionsspår. Ett färdigbyggt område att trivas i. Varmt välkommen att kontakta Lejon redan nu för vidare diskussion om processen!Styrelsen består av:
Adam Leitzler - Ordförande
Dejan Ilic - Sekreterare / Kassör
Mattias Sjölund - Fastighetsansvarig / Vicevärd

Brf Grönpepparn
I föreningen finns 64 lägenheter i ett flerbostadshus och 8 lägenheter i radhus. Bredband 100/100 Mbit, tv och ip-telefoniabonnemang ingår i avgiften. Överlåtelseavgift tillkommer köparen – ca 1 600 kr (3,5% av aktuellt prisbasbelopp) 2019. Pantsättningskostnad på 1,5% av aktuellt prisbasbelopp per pant.

FAKTA


Utgångspris
2 595 000 kr
Bostadstyp
Radhus
Boarea
103 kvm
Antal rum
4 rum & kök
Avgift/månad
5 952kr, inkl värme, va, sophantering, bredband, tv & ip-telefoni
Byggår
2017

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


Byggnadstyp
Radhus
Byggnadsår
2017
Hiss
Nej
Uppvärmning
Vattenburet via frånluftspump
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
103 kvm 0 kvm
Antal rum
4 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré som är ljus. Badrum med kakel, klinker, wc, dusch och handfat. Kök med många exklusiva tillval med gott om förvaringsmöjligheter och genomgående modern och stilren design. Plats för både matbord och soffgrupp. Trivsamt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Övervåningen innehåller 3 stycken sovrum samt ett större badrum.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Radhus
Ekonomi
Begärt pris: 2 595 000 kr
Avgift: 5 952 kr/mån, inkl värme, va, sophantering, bredband, tv & ip-telefoni
r