Vingåker

Östra Finkvägen 12

BESKRIVNING

Magisk villa med sagolik utsikt över Hjälmaren och skogen!

Här ges möjligheter för storslagna inbjudningar för släkt och vänner att njuta av något extra ordinärt. Att avsluta varje dag med att följa solens sista timmar såväl under sommar som vintertid är en rogivande upplevelse som saknar motstycke. Husets arkitekt har lyckats få ute och innemiljön att smälta samman på ett minst sagt imponerade sätt som toppas av en en stor amerikansk veranda och ett uterum. Stora fönsterpartier ger ett otroligt ljus in till vardagsrummet. Fiber för möjligheter att jobba hemifrån i en unik möjlighet att få blicka ut över sjön helt ostört som ej får bebyggas.

Dimbobaden är en av de vackraste badplatserna vid Södra Hjälmaren. Sandstrand, långgrunt och fortfarande oupptäckt av många. Möjlighet till båtbrygga finns i närheten.

Huset är byggt 2012 och är byggt i rejält och tåligt material. Modern och öppen planlösning med stora sällskapsytor kring kök och vardagsrum, det blir den naturliga samlingspunkten i huset. Vidare återfinns 1 badrum, 1 wc och 3 stycken sovrum. Inga problem för gästerna att övernatta om behov finns. Huset har en groventré med rejäl tvättstuga där gott om förvaring finns. Vattenburen golvvärme för optimal komfort och extremt låg driftkostnad.

Carport med tillhörande förråd.

Örebro når ni på ca 45 minuter, Vingåker ca 10 minuter, Stockholm ca 2 timmar och 30 minuter till Katrineholm.

Välkomna att boka in er på visning med Emelie!

Besiktning kommer inför visningen.

FAKTA


Utgångspris
4 695 000 kr
Bostadstyp
2-plansvilla
Boarea
170 kvm
Tomtarea
1573 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum
Driftkostnad
36 766kr
Byggår
2012

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

BYGGNAD


Byggnadstyp
2-plansvilla
Byggnadsår
2012
Uppvärmning
Vattenburet via Frånluftvärmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Tak: Betongpannor
 
Fastighetsbet.
Östra Dimbo 1:114

INTERIÖR


Boarea + Biarea
170 kvm 24 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum

Rumsbeskrivning

Hall med klinkergolv vid entrédörr, vidare in i bostaden är det parkettgolv. Tapetserade väggar. Hatt hylla och garderobsvägg. Vardagsrum och kök i öppen planlösning med öppet till nock, parkettgolv och tapetserade väggar. Kök med ekluckor och Bänkskiva i sten. Maskinell utrustning i form av spis, fläkt, ugn, mikro, kyl och frys. Uterum finns i anslutning till kök och vardagsrum, förberett för att sätta in en braskamin där. Kontor/ sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Garderobsvägg. Groventré/tvättstuga med klinker och målade väggar. Tvättställ och skåpsinredning, tvättmaskin och torktumlare. Badrum med kakel och klinker. Wc, handfat med kommod, spegel, hörnbadkar och dusch. Wc med kakel och klinker. Handfat, kommod, spegel och wc. Vardagsrum/allrum med parkettgolv och målade väggar. Sovrum med parkettgolv och tapetserade väggar.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 4 695 000 kr
Driftskostnad
36 766 kr
Driftskostnad, varav
VA: 8 602 kr
Renhållning: 2 985 kr
Försäkring: 3 965 kr
El: 20214 kr
Beräknat antal pers: 2
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
2 221 000 kr
Pantbrev

5 stycken på totalt 2 380 000 kr


Tomt
Areal: 1 573 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Vingåker Östra Dimbo GA:2 ändamål: Vägar, Grönområden, Bad- och/eller båtanläggning, Samfällighet: Vingåker Östra Dimbo S:4
r