Rynningeåsen

Myrbacksgatan 25A

BESKRIVNING

Kommande 4:a i ett av Örebros mest attraktiva bostadsområden Rynningeåsen med närhet till både citypulsen och den vackra Naturen i Rävgången och Oset. Välvårdad bostadsrättsföreningen med god ekonomi och trivsam innergård. Här kan familjen njuta till fullo och man har gångavstånd till all tänkbar närservice samt förskola och skola. Ett optimalt läge helt enkelt. Kontakta Lejon redan nu för mer info om processen.

Egen entré! Känslan av ett eget hus!
Tre stycken egna uteplatser med sol från morgon till eftermiddag. Hörntomt med gavel så gräsmattan sträcker sig från framsida via en solig södersida till baksidan med både fruktträd och buskar.
Här bor man i en modern och bra planerad lägenhet med city några minuters gångväg bort. Det är trots det ett lugnt och vackert område som ligger granne med naturreservatet Rynningeviken, ett familjärt område med mycket bra läge och många vackra strövområden!
Flera matbutiker inom gångavstånd, gym, busshållplats, motionsspår och universitetssjukhus. Förskolor och grundskolor finns i det barnvänliga området. Trevliga och hjälpsamma grannar.
Rumsbeskrivning:
Hög takhöjd 270 cm i hela lägenheten ger en härlig rymdkänsla. I lägenheten finns installerat mekanisk FTX - ventilation som renar luften och bidrar till ett bra inomhusklimat.
Hall:
Välkomnande hall med bra plats för avhängning och förvaring.
Sovrum 1:
Vita väggar samt parkettgolv och plats för säng samt mindre skrivbord.
Sovrum 2:
Väl tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng. Vita väggar och grå fondvägg, samt fönster som sträcker sig från taket ända ner till det fina parkettgolvet. I sovrummet finns även en stor inbyggd garderob med skjutdörrar med plats för både häng- och lådförvaring.
Sovrum 3:
Vita väggar och parkettgolv samt garderob. Stort fönster, ända ned till golvet med utsikt mot innergård.
Sovrum 4:
Avdelat med spännvägg från vardagsrummet (lätt att ta ned om så önskas).
Glasdörr mot baksidan, parkettgolv och vita väggar. Skjutdörrsgarderob (fristående) och plats för enkelsäng.
Kök:
Härligt öppet kök med vita väggar och parkettgolv. Öppen planlösning mot vardagsrummet. Vitt kakel ovanför den gråa bänkskivan och med släta skåpsluckor i ek.
Köket är utrustat med rostfria vitvaror. Spis med keramikhäll (2020), diskmaskin (2018) samt separat kyl och frys. I köket finns det plats för ett matbord om 6 platser.
Vardagsrum:
Vardagsrum med härlig öppen känsla i anslutning till köket. Grå projektorduksfärg på väggarna. Parkettgolv. Tre stycken fönsterdörrar som löper längs vardagsrum- och köksväggen och leder ut mot den fina uteplatsen i västerläge. Plats för både både matbord och soffgrupp.
Bad/WC:
Fräscht helkaklat badrum med dusch och glasväggar samt WC. Handfat med kommod med tre spegelskåp varav ett har inbyggda elkontakter. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare, (2021) samt avlastningsyta med dubbelskåp ovanför.
Förråd
Stort förråd med goda förvaringsmöjligheter.
Internet:
Telia triple play med IP-telefoni och massor av tv-kanaler plus 100 Mb fiber ingår i månadsavgiften.
OM FÖRENINGEN
Föreningen som har god ekonomi äger fastigheterna Plutonen 1 och Brigaden 2 i Örebro Kommun. Föreningen har under året målat fasaderna och har inte höjt avgiften på två år. Fastigheten har 11 byggnader med 62 lägenheter samt 29 carportar uppförda. Byggnaderna är uppförda 2012. Fastigheternas adress är Myrbacksgatan 8 A-29 J. Föreningen är en äkta bostadsrättsförening som själv äger marken.
Föreningens namn: Plutonbrigaden Byggnadsår: 2012
Föreningsform: Bostadsrätt Äkta Kommun: Örebro
Månadsavgift: 4 762 kr Parkering

Det är gratis parkering på gatorna som kringgärdar föreningen.
Föreningen har 4 olika typer av p-platser, priserna är: 150:-/mån för enkel parkeringsplats.
250:-/mån för parkering med motorvärmare. 450:-/mån för carport.
900:-/mån för laddplats i carport (inkl 200:- för el, en avräkning görs 1 gång/år) I föreningen finns 29 carportplatser samt 53 vanliga parkeringsplatser.
Samt 3 st laddningsstationer för elbil.

FAKTA


Utgångspris
2 495 000 kr
Boarea
82 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
4 762kr,

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Dino Dobric

Dino Dobric

Associate
E-post:
dino@lejonsmakleri.se
Mobil:
070-7657013

BYGGNAD


Hiss
Nej

INTERIÖR


Boarea + Biarea
82 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 2 495 000 kr
Avgift: 4 762 kr/mån,
r