Rynningeåsen

Myrbacksgatan 27d

BESKRIVNING

Nu saluförs denna underbara trea på Myrbacksgatan 27D. I lugna Rynningeåsen finner du denna väldisponerade trea på andra våningen med balkong i västläge och en stor härlig terrass i sydost. Kök med exklusiva tillval som gör köket långt över standard. Köksdelen har öppen planlösning mot vardagsrummet som ger goda ytor för sociala tillställningar. Genomgående stora fönster som ger mycket härligt ljusinsläpp. Här finns två sovrum med bra plats för förvaring och ett helkaklat badrum. Till bostaden finns ett rymligt förråd som är beläget under terrassen. Här har du nära till både naturen med fina promenadstråk och cykelavstånd till citypulsen.

FAKTA


Utgångspris
1 895 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
67 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
3 853kr, inkl. värme, vatten, tv och bredband
Byggår
2012

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


stadgar-brf-plutonbrigaden-2012-09-06-pd.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Alice Eriksson

Alice Eriksson

Registrerad fastighetsmäklare
E-post:
alice@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 32 62 345

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2012
Hiss
Nej
Våning
2 av 2
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
67 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

HALL Välkomnande hall med plats för avhängning och stora förvaringsytor. 3-stavsparkett och vitmålade väggar. VARDAGSRUM Vardagsrum i öppen planlösning mot köket med plats för soffgrupp. 3-stavsparkett och vitmålade väggar. KÖK Kök med exklusiva tillval och fullt maskinellt utrustat med spis, ugn, diskmaskin, micro, kyl och frys. Snyggt svart kakel i kombination med de ljusa skåpsluckorna. 3-stavsparkett och vitmålade väggar. SOVRUM Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Här finns även en stor garderob med skjutbara spegeldörrar. 3-stavsparkett och vitmålade väggar. SOVRUM Sovrum med plats för säng och förvaringsmöbler. 3-stavsparkett och vitmålade väggar. BADRUM Smakfullt badrum med vitt kakel och en mörkare klinker. Här finns dusch, wc, kommod och kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr
Avgift: 3 853 kr/mån, inkl. värme, vatten, tv och bredband
Andel i föreningen: 1.43787%
Andel av årsavgift: 1.43791%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Välkommen till Brf Plutonbrigaden!

Vår bostadsrättsförening ligger i ett av Örebros populäraste men också nyaste områden Rynnigeåsen. Föreningen består av 62 lägenheter, 3or och 4or, i både markplan med uteplats och plan 2 med balkong och terass. Föreningen bildades sommaren 2012 då samtliga etapper i byggnationen var klar.


Föreningens ekonomi
Föreningsform
Bostadsrättsförening
Kabel TV
Fiber finns indraget till fastigheten från Telia, i avgiften ingår kanalpaket Lagom.
Bredband
Fiber finns indraget till fastigheten från Telia, anslutning ingår i avgiften.
Bilplats
Bilplats finns och varje bostad är garanterad minst en bilplats. Separat kostnad för parkering tillkommer och varierar beroende av typ. För övriga parkeringar tillämpas separat kö.
Gemensamma utrymmen
Till varje bostad finns ett förråd om 3,2 kvm i anslutning till bostaden. Eventuellt finns möjlighet att hyra ett extra förråd.
Antal lägenheter i förening
62
r