Väster

Lövstagatan 38

BESKRIVNING

Välkomna till denna välplanerade 1:a med hög standard. Här bor ni med gångavstånd till resecentrum, matbutiker och grönområde. Direktbuss till universitetet via stadsbusslinje 2.
Här finner du ett exklusivt renoverat kök med matplats. Lägenheten har ett helkaklat badrum och ett rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck.

Brf Almen är en stabil förening med låg belåning och stora renoveringar gjorda.
Möjlighet till tillträde omgående. Välkommen på visning!

FAKTA


Utgångspris
1 325 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46 kvm
Antal rum
1 rum & kök
Avgift/månad
2 485kr, I avgiften ingår värme och vatten.
Byggår
1943

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


arsredovisning-brf-almen-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ALICE ERIKSSON

ALICE ERIKSSON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
alice@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 326 23 45

NÄROMRÅDE


Västra stadsdelen i Örebro ligger väster om järnvägen, norr om Svartån. Här i Vasastan finns livsmedelsbutik, restauranger och flera andra butiker. Centralstation gränsar mot centrum. Området präglas av flerfamiljshus, varav många äldre byggnader har bevarats.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
1943
Hiss
Nej
Våning
2 av 3
Uppvärmning
Centralvärme

INTERIÖR


Boarea + Biarea
46 kvm 0 kvm
Antal rum
1 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hela lägenheten genomgick 2012 en omfattande renovering. Alla rum och ytor renoverades. Elen drogs om. Rymlig hall med klinkergolv och ljusa väggar. Hatthylla och plats för skohylla. Klinkergolvet ligger enhetligt även i köket. Köket har massiva luckor i ek och gott om arbetsyta som följer i vinkel. Plats för barstolar eller förvaring under fönster. Kakel över arbetsytor samt målade väggar. Full maskinell utrustning och matplats för 4 personer. I hallen finns en garderob där en tvättmaskin installerats, invid garderoben finns det helkaklade badrummet med duschkabin och tvättställ. Tack vare den franska toalettstolen har ytterligare golvyta frigjorts. I del av hallen samt i vardagsrummet ligger den slipade originalparketten bevarad och tillför charm. I vardagsrummet, som har fönster i två väderstreck finns en naturlig hörna för sovdel. Möjlighet finns att dela av rummet ytterligare tack vare storleken på rummet. I andra delen finns plats för tv-hörna och soffgrupp. I från vardagsrummet nås balkongen som ligger i tilltalande västerläge.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 325 000 kr
Avgift: 2 485 kr/mån, I avgiften ingår värme och vatten.
Andel i föreningen: 3.95%
Andel av årsavgift: 3.95%
Allmänt
Till lägenheten finns två förråd att disponera.