Örebro

Ljungvägen 2B

BESKRIVNING

Kommande!

Äntligen finns chansen att förvärva ett hus med en iögonfallande arkitektur i ett av Örebros mest attraktiva områden för den moderna barnfamiljen med höga krav på boendekvalité. Ett fantastiskt hus med genomgående hög standard där inget är lämnat åt slumpen. Öppen planlösning med spatiösa sällskapsytor. Höga danska designfönster i vardagsrum med en takhöjd över 4 meter ger en underbar känsla av rymd i husets självklara samlingsplats. Designat kök med köksö från HTH som är mycket exklusivt med stenkompositskiva och alla bekvämligheter så som dubbel ugn från Siemens "StudioLine". Alla spotlights kan styras med Appen Plejd och de flesta är dimbara. Extremt låg driftkostnad tack vare den gedigna husstommen med rejäl isolering plus fina u-värden på fönsterpartierna. Kombinationen vattenburen golvvärme och ett värmesystem som har återvinning sänker driftkostnaden ytterligare.

Villan har ett genomtänkt och stilsäkert koncept med de absolut mest exklusiva materialen. Tomt som är under uppbyggnad med bra insynsskydd och vetter i ett optimalt söderläge med sol under hela dygnet. Spabad planeras ligga i direkt anslutning till master bedroom. 6 rok med 4 sovrum varav tre är separerade i barnavdelningen med möjlighet att använda ena sovrummet till kontor vid behov. Separat badrum till barnavdelningen. Stor och pampig sällskapsyta med utsökt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som vetter mot söder. Master bedroom i en suite med dressingroom och designat badrum med nogsamt utvalda material. Tvättstuga i anslutning till groventré. Missa inte chansen att förvärva ett av Örebros coolaste hus för den medvetne köparen.

Brickeberg är ett av Örebros absolut mest populära bostadsområden med närheten till det så populära Markaspåret där promenader, mountainbike eller löpturer kan avnjutas. Förskola, skola F-9 samt Universitet nås på endast 5 minuter från bostaden. Till citykärnan tar du dig med cykel på ca 7 minuter. Golfbanan, Sörbys fotbollsplan och den berömda Sörbybacken är ett stenkast från huset. Härifrån når du hela Örebros utbud av aktiviter inom 7 minuter. Ett optimalt och lugnt område där Ljungvägen är en återvändsgata där barnen tryggt kan leka utan oro för farlig trafik. Gott om plats för parkering på husets framsida med plats för 4 stycken bilar.

En unik möjlighet att kunna förvärva ett nybygge av högsta klass i ett färdigbyggt område som anses vara ett av Örebros mest exklusiva villaområden. Välkommen att kontakta Erik Lejon redan nu för mer info om villan!

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
1-plansvilla
Boarea
160 kvm
Tomtarea
713 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum
Driftkostnad
19 435kr
Byggår
2020/2021

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


Byggnadstyp
1-plansvilla
Byggnadsår
2020/2021
Uppvärmning
Vattenburen golvvärme via Nibe pump
Byggnadssätt
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 
Fastighetsbet.
Solgen 2

INTERIÖR


Boarea + Biarea
160 kvm 0 kvm
Antal rum
6 rum & kök varav 4 sovrum

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Driftskostnad
19 435 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 9 764 kr
VA: 3 342 kr
Renhållning: 1 500 kr
Sotning: 500 kr
Försäkring: 2 000 kr
El: 2329 kr
Taxeringskod
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
1 411 000 kr
Pantbrev

15 stycken på totalt 3 895 000 kr


Tomt
Areal: 713 kvm
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
r