Ladugårdsängen

Lillbackavägen 7

BESKRIVNING

Exlusiv vindvåning i etage med ett optimalt läge för den som dras till stadslivet med alla dess fördelar i kombination med närheten till golfbana, vackra vandringsleder, Gustavsviks äventyrsbad, Sörbybacken med nedfördsåkning, träning i trappen och mountainbike. Lägenheten är belägen högst upp i huset med utsökt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Här erbjuds både balkong och stor terass med strålande kvällssol och utsikt över de grönskande hagarna i väster. Lägenheten har en tilltagande planlösning med mycket karaktär och etagevåningen skapar en extravagant känsla.

Här återfinns 3 sovrum på bottenplan samt generösa sällskapsytor för att bjuda in till festligheter. Etagedelen kan bli ett stort och lyxigt master bedroom som med enkelhet får plats med ett dressingroom med små insatser alternativ ett vardagsrum/allrum. Kök och vardagsrum är integrerat med utgång till den stora terassen i optimalt västerläge med kvällssol och även utgång till balkongen. Köket har gott om plats för stor matgrupp. Lägenheten inrymmer 2 badrum med tillhörande tvätt och torktumlare.

Månadsavgiften till föreningen är för närvarande 0 kronor fram tills augusti 2021
Flexibel inflyttning till bostaden
I månadsavgiften ingår VA, VÄRME, BREDBAND, TV, IP-TELEFONI OCH BOSTADSRÄTTSFÖRSÄKRING

Enbart hushållselen som betalas av ägaren till bostaden.


Att bo högst upp i huset utan grannar över med otroligt fin utsikt över fälten med kvällssol skapar ett otroligt mervärde. Att slippa renovera hus, sköta trädgård och lägga pengar på dyra renoveringar och istället stänga dörren och spendera tiden på det man uppskattar i livet är en härlig frihet. Sätt dig på terassen i kvällssolen och njut av ett glas vin och slipp tänk på dyra renoveringar. Hjärtligt välkommen att kontakta Lejon för privat visning av bostaden!

FAKTA


Utgångspris
3 595 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
143 kvm
Antal rum
5 rum & kök
Avgift/månad
8 257kr, Inkl värme, va, bredband, tv och ip-telefoni
Driftkostnad
3 200kr
Byggår
2018

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


stadgar.pdf

arsredovisning.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Albin Andersson

Albin Andersson

Assistent
E-post:
albin@lejonsmakleri.se
Mobil:
070-0901135

NÄROMRÅDE


Ladugårdsängen är en stadsdel i södra Örebro. Området är byggt som en "stad i staden" med varierande hus, kvarter, alléer och gågator. Det byggdes delvis på Örebro gamla flygfält, och området stod klart till Bomässan Bo92 i Örebro 1992. Satsningen hamnade något fel i tiden på grund av höga byggnadspriser i samband med finanskrisen åren 1990-1994 men har på senare år ökat kraftigt i popularitet på grund av närheten till centrum.

På senare tid har Ladugårdsängen byggts ut med bland annat fler höghus. Ett planprogram presenterades år 2005 för utbyggnaden av Sörbyängen och Ladugårdsängen.

I Ladugårdsängen finns kollektivet Vildsvinet, som bygger på ett starkt miljötänkande och har gemensamt hönshus, växthus och bilpool. I området finns Serpentinparken med tre lekparker. I Ladugårdsängens centrum finns skolan Navet (F-9). Området ligger nära badanläggningen Gustavsvik, en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, och Sörbyskogen med motionsspår och strövområden.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Våning
5 av 5
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
143 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 3 595 000 kr
Avgift: 8 257 kr/mån, Inkl värme, va, bredband, tv och ip-telefoni
Driftskostnad
3 200 kr
Driftskostnad, varav
El: 3200 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar
Enbart hushållsel som inte ingår i avgiften

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Bostadsrättsföreningen Piloten 1 består av tre punkthus med adresserna Lillbackavägen 5,7 & 9. Husen rymmer totalt 60 lägenheter med 20 i varje hus. Lägenheterna är från 45kvm - 143 kvm. Husen byggdes under 2016/2017.
r