Södra Ladugårdsängen

Lillbackavägen 15, 4 tr

BESKRIVNING

Hjärtligt välkomna till en väldisponerad 1,5:a högt upp i huset med stor balkong i bästa västerläge!

Bostaden erbjuder en hall med plats för avhängning och två garderober, ljus kök och vardagsrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt sovalkov med garderober. En stor balkong finns belägen i västerläge där middagen kan dukas upp i västerläge för att njuta av kvällssolen.
Materialen är stilfulla, klassiska och enkla att sätta sin egen prägel på, fönstren släpper in stort ljusinsläpp som ger fint flöde genom lägenheten.
Läget är optimalt mellan fina omgivningar och utanför dörren finns både matbutik och gym. Cykelavstånd till både resecentrum, city och Universitetet.

Vänligen kontakta Emelie för mer information eller boka en visning via telefon: 073-0355761 eller mail: emelie@lejonsmakleri.se

FAKTA


Utgångspris
1 365 000 kr
Bostadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
41 kvm
Antal rum
1.5 rum & kök
Avgift/månad
2 947kr, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg
Byggår
2018

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Auktoriserad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

NÄROMRÅDE


Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ. Cykelavstånd till universitetet och stan.
Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
Kommunikation
Busslinje 5 passerar bostaden.
Närservice
Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
I området finns även hamburger- och sushirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
2018
Hiss
Ja
Våning
4 av 6
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
41 kvm 0 kvm
Antal rum
1.5 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med praktiskt klinkergolv, vitmålade väggar, hatthylla och garderob. Kök med vita luckor, vitt kakel och mörk bänkskiva. Maskinell utrustning i form av häll, ugn, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys. Öppen planlösning med vardagsrummet gör att bostaden går att möbleras på olika sätt. Vitmålade väggar och parkettgolv. Balkong med västerläge nås från kök/vardagsrummet. Badrum med kakel och klinker i smakfulla val. Duschhörna med glasväggar, tvättkommod, wc och kombimaskin.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 365 000 kr
Avgift: 2 947 kr/mån, inkl. värme, va, kabel-TV, bredband, ip-telefoni och bostadsrättstillägg
Andel i föreningen: 1.01%
Kommentar
El tillkommer cirka 200:-/månad.

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Brf Piloten 2 har tre bostadshus med 78 lägenheter.
TV & bredband
Tv och bredband ingår i avgiften.
r