Sörby

Landstormsvägen 23

HÖGSTA BUDET VISAS ENBART

HÖGSTA BUD: 4 695 000 kr

BESKRIVNING

Vi hälsar er hjärtligt välkomna till denna villadröm om 190 flexibla och renoverade kvm på en lättskött och nylagd tomt belägen i attraktiva Sörby/Eklunda!

Huset är totalrenoverat både ut- och invändigt med stilfulla val där det är färdigt att flytta in och enkelt att sätta sin egna prägel på. Här får man ett nytt hus i bevarad charm med mysig braskamin och bekvämt nog finns garage med direktanslutning från källaren.
Planlösningen är helt optimal där sällskapsytorna är samlade på ena sidan av huset och sovrummen i andra delen. Här är huset för er som ställer höga krav på läge, kvalité och bekvämlighet och vill ha ett boende i toppklass.

Bostadens entréplan presenterar ett fullt utrustat och stilfullt kök med matplats, nära intill köket finns det rymliga vardagsrummet med mysig braskamin och matsalen som besitter otroligt ljusinsläpp. Utgången till baksidan finns från matsalen och där kan även trall byggas som förlänger ute/inne känslan som många strävar efter idag. Från vardagsrummet når man det fantastiska och generösa badrummet.
Huvudentrén är belägen centralt i huset och där finns med plats att hänga av sig.
I andra delen av huset finns tre sovrum varav ett masterbedroom med egen klädkammare.
Vidare ner i den renoverade källare finns ett rymligt hobbyrum, förråd, badrum, tvättstuga och pannrum. Anslutning till garaget nås från källaren. På vinden finns möjlighet till ytterligare förvaring eller chans att inreda ett gästrum, extra sovrum eller hobbyrum.

Utsidan av huset erbjuder en garageuppfart med plats för en bil, ett garage och förrådsutrymmen. Framför entrén finns plats att ställa en trädgårdsgrupp. På baksidan finns en lättskött och lagom stor trädgård där det även finns plats att bygga altan. Total tomtyta är 549 kvm.

Ett mycket tilltalande och eftertraktat hem centralt beläget i populärt kvarter ett stenkast från stadskärnan och till Sörbyängen med härliga promenadstråk, golfbana och skogsområde. Närliggande förskolor, skolor, mataffärer och restauranger.

Välkommen att kontakta Emelie för att boka er på visningen, detta hem måste upplevas! 073-0355761 eller via mail: emelie@lejonsmakleri.se.

FAKTA


Utgångspris
4 695 000 kr
Bostadstyp
1-plansvilla med källare
Boarea
100 kvm
Tomtarea
549 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum
Byggår
1946

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


1003402-deklaration-pdf.pdf

landstormsvagen-23-orebro-200623-10503-p.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Sörby är en stadsdel i Örebro. Området ligger söder om Örebro-Skebäcks Järnväg, norr om Sörbyängen samt Tybble och väster om Almby. Området tillhörde före 1943 Almby landskommun. Namnet Sörby kommer sig av den by som tidigare låg på området.

Området präglas främst idag av villabebyggelse från 1930-talet och framåt, stadsdelen är en av Örebros mer exklusiva. Den norra delen av Sörby kallas för Eklunda och det är även på den platsen som Eklundaskolan är belägen.

BYGGNAD


Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1946
Uppvärmning
luft/vatten pump
Byggnadssätt
Grundläggning: betongplatta på mark
Stomme: Trä/sten
Fasad: Puts/trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: lertegel
 
Fastighetsbet.
Del av Uranus 13
Övrigt
Renoveringar gjorda 2020:
Utsidan:
Nytt tak: läkt, papp och pannor
Nya 3-glasfönster
Ny fjärrstyrd garageport
Ny entré och renoverat ytterdörr
Putsfasaden renoverad och ommålad
Nya plåtarbeten (rännor, stuprör, fönsterbleck m.m.)
Dränerat och isolerat grunden
Ny inkommande el, vattenledning och avlopp
Nylagt gräs och häckar
Insidan:
Nya ytskikt/ golv (ekparkett)
Helt nytt kök
Ny Nibe elpanna som kommer anslutas till ny luft/vattenpump
Nytt badrum (tidigare ägare)
Källaren:
Nytt badrum
Nya ytskikt
Ny tvättstuga

INTERIÖR


Boarea + Biarea
100 kvm 90 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum

Rumsbeskrivning

Bostaden presenterar nya ytskick med smakfulla materialval. Övervåningen: Entréhall: med praktiskt klinkergolv och vita väggar. Här finns det plats för både garderober och hatthylla. Kök: med parkettgolv och vita väggar. Harmoniskt och estetiskt kök med gråa luckor, vitt kakel och bänkskiva i trä. Materiell utrustning i form av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, fläkt, inbyggnadsdiskmaskin, kyl och frys. Vardagsrum och matplats med parkettgolv och vita väggar. I en öppen planlösning finns det plats för stor soffgrupp och matsalsbord. Här finns även den mysiga braskaminen. Badrum: med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Wc, badkar och handfat med dubbelkommod samt spegel. Masterbedroom: med parkettgolv och greige väggar. Här finns plats för dubbelsäng och har en bekväm klädkammare. Sovrum 2 och 3 med parkettgolv och vita väggar. Dessa rum är perfekta som barnrum, kontor eller extra rum. Källaren: Tvättstuga med praktiskt klinkergolv och vita väggar. Rejäl arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin och torktumlare. Här finns plats för god förvaring. Badrum med mörkt klinkergolv och vita väggar. Wc, dusch med duschvägg, handfat med kommod och spegel. Vardagsrum/hobbyrum med vita väggar och laminatgolv. Pannrum och förrådsutrymmen/matkällare och direktanslutning till garaget finns här. Vind: För optimal förvaring eller möjlighet att inreda som ett gästrum/ sovrum eller hobbyrum.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 4 695 000 kr
Kommentar
Säljaren kan inte uppge driftkostnaderna med anledning till att de ej varit bosatta där.
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
3 012 000 kr
Pantbrev

9 stycken på totalt 3 450 000 kr


Tomt
Areal: 549 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

VIDEO

r