Örebro

Landbotorpsallén 15B

BESKRIVNING

Hjärtligt välkommen till en väldisponerad 3:a om 85 kvm belägen i Ladugårdsängen med gång- och cykelavstånd till City. Här finns en ljus, luftig och planerad gavellägenhet på våning 2. Modernt kök från Marbodal med ljusa skåpsluckor och stort ljusinsläpp från lägenhetens fönster. Ett av sovrummen erbjuder en separat klädkammare för optimal förvaring. Bostaden har även en stor inglasad balkong som är insynsskyddad, med plats både för matgrupp och loungedel där kvällssolen kan avnjutas. Hiss finns.

Brf Propellern är en mycket välvårdad och populär förening. Centralt läge med endast 5 min cykelavstånd till city. Närhet till förskola, skola, motionsspår, gym och flera matbutiker i ett expansivt område hittar du här.

Kontakta Emelie via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller telefon: 073-0355761 för mer information eller för att boka dig på visningen!

FAKTA


Utgångspris
1 795 000 kr
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
85 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 674kr, inkl. värme, VA, kanalpaket lagom & bredband 100/100 från Telia
Driftkostnad
2 400kr
Byggår
2007

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


Ladugårdsängen är en stadsdel i södra Örebro. Området är byggt som en "stad i staden" med varierande hus, kvarter, alléer och gågator. Det byggdes delvis på Örebro gamla flygfält, och området stod klart till Bomässan Bo92 i Örebro 1992.
På senare tid har Ladugårdsängen byggts ut med bland annat fler höghus. Ett planprogram presenterades år 2005 för utbyggnaden av Sörbyängen och Ladugårdsängen.

I Ladugårdsängen finns kollektivet Vildsvinet, som bygger på ett starkt miljötänkande och har gemensamt hönshus, växthus och bilpool. I området finns Serpentinparken med tre lekparker. I Ladugårdsängens centrum finns skolan Navet (F-9). Området ligger nära badanläggningen Gustavsvik, en 18-håls golfbana, tennis- och badmintonhall, och Sörbyskogen med motionsspår och strövområden.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2007
Hiss
Ja
Våning
2 av 4
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
85 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med klinkergolv och vita väggar. Hatthylla samt tillhörande garderob. Badrum med klinker, kakel, golvvärme, handfat, toalett, dusch med frostade glasväggar, tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i ek samt förvaringsskåp ovan bänk. Vitvaror från Electrolux. Kök med vita skåpsluckor, bänkskiva samt kakel ovan. Spis med dubbelugn, fläkt, kyl, frys, städskåp, diskmaskin samt inbyggnadsmicro. Ekparkett och vita väggar. Vitvaror från Electrolux. Vardagsrum och vita väggar med ekparkett samt utgång till balkongen. Sovrum med ekparkett med plats för dubbelsäng och har en klädkammare i anslutning. Sovrum med ljusa väggar samt ekparkett.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 795 000 kr
Avgift: 4 674 kr/mån, inkl. värme, VA, kanalpaket lagom & bredband 100/100 från Telia
Andel i föreningen: 1.70389%
Andel av årsavgift: 1.70389%
Driftskostnad
2 400 kr
Driftskostnad, varav
El: 2400 kr
Kommentar
Hushållsel uppkommer till ca 200:-/ mån. Hemförsäkring tillkommer.
Allmänt
Det finns cykelförråd och vindsförråd samt förråd till carport.
r