Kumla

Lädergatan 18

BESKRIVNING

Välskött hus med en magisk trädgård! På Lädergatan 18 saluförs nu denna genomgående ljusa och hemtrevliga bostad med inglasad altan och stora sällskapsytor. Nyrenoverat kök som går i ljusa fina toner. Rymligt vardagsrum med fina detaljer, en öppen spis som ger extra mysiga kvällar och ett elegant burspråk som sätter karaktär på rummet. Här finns även två sovrum, helkaklat badrum och ett källarplan. En stor och barnvänlig trädgård som passar perfekt för lek och bus.
I området finns både förskola och grundskola upp till årskurs 9. Livsmedelsbutik finns inom gångavstånd och med ca 5 min in till Kumla city där det finns Ica Maxi. Vid Kumla torg erbjuds bland annat mysiga restauranger, caféer och apotek. Här bor ni även med endast 5 min till E20 som tar dig till det stora köpcentret i Marieberg på ett par minuter. In till Örebro tar ni er på inom 15 min.

FAKTA


Utgångspris
2 450 000 kr
Bostadstyp
1-plansvilla med källare
Boarea
94 kvm
Tomtarea
805 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 2 sovrum
Byggår
1968

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ladergatan-18-bp-pdf.pdf

ladergatan-18-kumla-ed-pdf.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


ALICE ERIKSSON

ALICE ERIKSSON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
alice@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 326 23 45

BYGGNAD


Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Byggnadsår
1968
Uppvärmning
Luft-vatten värmepump
Byggnadssätt
Grundläggning: Källare
Stomme: Lättbetong
Fasad: Kalksandsten samt träpanel
Fönster: 2-glas
Tak: Betongpannor
 
Fastighetsbet.
Forellen 5
Övrigt
Burspråket byggdes 1998.
Luft-vattenvärmepump samt mekanisk ventilation sattes in 2005.
Inglasade altanen byggdes 2015.
Kök renoverades 2016.

INTERIÖR


Boarea + Biarea
94 kvm 118 kvm
Antal rum
4 rum & kök varav 2 sovrum

Rumsbeskrivning

Entréplan Hall Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaringsmöbler. Här finns även platsbyggda garderober. Ljust tapetserade väggar och parkettgolv. Kök Ljust och rymligt kök som renoverades 2016. Vita tidlösa skåpsluckor, en mörkare bänkskiva i laminat. Köket är maskinellt utrustat med spishäll, inbyggd mikro och ugn. Ekparkett och ljus tapet. Vardagsrum Stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp, tv-möbel, matsalsbord och annan möblering efter smak. Här finns en öppen spis för både värme och mysfaktor, även ett fint burspråk har byggts till. Här är det ett fint parkettgolv med tapetserade väggar. I vardagsrummet finns även möjlighet att göra ett sovrum till och samtidigt bevara sällskapsytan. Sovrum 1 Master bedroom med plats för dubbelsäng. Här finns en platsbyggd garderob med spegelglasdörrar som rymmer mycket. Ekparkett och tapetserade väggar. Från det här sovrummet finns även en egen utgång till den inglasade altanen. Sovrum 2 Sovrum med plats för säng och sängbord. Används idag som kontor. Plastmatta och tapetserade väggar. Källarvåning I källaren finns en gillestuga med öppen spis och plats för soffa, tv-möbel och möblering efter smak. Tvättstuga med tvättmaskin, diskho och bra arbetsyta. En mindre gästtoalett och ett duschrum med möjlighet att göra till en relaxavdelning. I källaren finns även bra med förvaring i form av ett stort förråd samt mindre förrådsutrymme och en klädkammare.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Ekonomi
Begärt pris: 2 450 000 kr
Kommentar
Driftskostnad: 39 661 kr och avser: El: 26 937 (inklusive uppvärmning) VA och renhållning: 4 304 kr Sotning en gång om året: 371 kr Fastighetsavgift 8 049 kr
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
1 370 000 kr
Pantbrev

8 stycken på totalt 212 100 kr


Tomt
Areal: 805 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

VIDEO

r