Laxå

Kvarndammsvägen 6

BESKRIVNING

Välkommen till Kvarndammsvägen 6!

Här finner ni en tomt om 1 319 kvm med stort potential!
I närområdet finner ni allt som vi behövs: en välsorterad livsmedelsbutik, förskola, skola, drivmedelsautomat, frisör, pizzeria samt sommarcafé på hembygdsgården.

Kommunalt VA året om.

Finnerödja, som är en del av Laxå kommun, ligger i landskapet Västergötland men tillhör Örebro län. E 20 går precis utanför byn och länstrafikbussen kör på 15 minuter till Laxå centrum och järnvägsstationen.
Måndag till fredag finns möjligheten att åka buss 761 till och från Laxå eller Tived. Laxå Resecentrum erbjuder många tågavgångar vilket gör det enkelt att tågpendla söderut till Töreboda och Skövde. Eller norrut till Hallsberg, Kumla och Örebro. Till Göteborg tar det bara 2 timmar med tåg från Laxå.

En bit bort ligger Tivedens nationalpark med sin trolska urskog och säregna natur formad av inlandsisen. I Tiveden finner ni fina vandringsleder, cykling, paddling, svampplockning med mera. Och de närliggande sjöarna Unden och Skagern med klart rent vatten, fantastiska sandstränder och spännande sportfiske.

Finnerödjaborna är företagsamma. Näringslivet består av flera mindre företag. Flest anställda har Finnerödja skogstjänst. Det finns flera företag inom trä- eller metallbearbetning samt ett större antal småföretag. ICA Carlssons är inte bara en välsorterad livsmedelsbutik, utan också en mötesplats.


Varmt välkomna att kontakta Albin Andersson för mer information.

FAKTA


Utgångspris
125 000 kr

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ASSISTERANDE MÄKLARE


Albin Andersson

Albin Andersson

Assistent
E-post:
albin@lejonsmakleri.se
Mobil:
070-0901135

BYGGNAD


ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Ekonomi
Begärt pris: 125 000 kr
Taxeringskod
210, Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde
61 000 kr
Pantbrev

6 stycken på totalt 310 000 kr


Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
r