Smedstorp

Kumlagatan 2

BESKRIVNING

I omåttligt populära Smedstorp, med insynsskyddat läge och lekplats inpå knuten är detta hus optimalt för barnfamiljen. Andra fördelar med läget är att ni tar er in till Örebro på endast 14 minuter. Stor inglasad altan mot husets baksida. I entréhallen bjuds det på nästan 5 meter i takhöjd och en massiv ektrappa som leder upp till husets andra våning.

På entréplanet finns köket, generöst med sällskapsytor i vardagsrummet, badrum med dusch. tvättstuga och ett av husets nuvarande tre sovrum. På övervåningen finns ett allrum, två sovrum och ett helkaklat badrum med bubbelbadkar.

Trädgård med vackra stensättningar, frukt- och bär och insynsskyddande häck. Uppfart med fristående garage.

Trädäck är färdigställt 2019. diskmaskin från 2020, asfalterad uppfart.

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
1½-plansvilla
Boarea
156 kvm
Tomtarea
1184 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum
Driftkostnad
37 600kr
Byggår
2006

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

ÖVRIGA BYGGNADER


Fristående garage, isolerat och elradiator, förråd i bakkant även det isolerat. Ca 40 kvm Kallförråd ca 9 kvm.

BYGGNAD


Byggnadstyp
1½-plansvilla
Byggnadsår
2006
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv plåtarbete: Lackerad plåt
 
Övrigt
Inglasad altan om hela 40 kvm som nås från sällskapsrummet. Utanför altanen har det förberetts för ett trädäck (enl. överenskommelse så kan detta färdigställas av säljarna)

INTERIÖR


Boarea + Biarea
156 kvm 0 kvm
Antal rum
5 rum & kök varav 3 sovrum

Rumsbeskrivning

Hall med full takhöjd garderober och trappa upp till övervåningen. Enhetligt laminatgolv och ljusa väggar. Kök med generösa bänkytor och förvaringsmöjligheter. Luckor i massiv ek matchar med vitvaror i rostfritt utförande. Utrustning: Häll, fläkt, kyl & frys (båda 2016), inbyggnads ugn (2017) samt mikro. Integrerad diskmaskin 2020. Kakel ovan bänkskiva. Golv i laminatutförande med stenprofil. Tvättstuga med groventré och garderober för förvaring. Tvättmaskin och torktumlare, tvättho. Plastmatta och våtrumstapet. Badrum med helkaklade väggar och klinker på golvet. Duschhörna, tvättställ och WC. Sällskapsrum med ljust laminatgolv och ljusa väggar. Plats för både matsalsmöbler och soffgrupp. Utgång till inglasad altan i sydöst. Möjligt att med några förändringar dela av vardagsrummet och skapa ytterligare ett sovrum. Sovrum med fondvägg och skjutdörrsgarderober. Trappa i massiv ek leder upp till allrum och vidare två sovrum samt badrum med bubbelbadkar. Sovrummet till höger går att dela av till två sovrum. I dagsläget har väggarna förhöjts och klädgarderob med spegelskjutdörrar installerats. I sovrummet till vänster finns en klädkammare. Ljusa väggar. Badrummet är helkaklat och har tvättställ, bubbelbadkar och WC.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
1-familjs friliggande villa
Driftskostnad
37 600 kr
Driftskostnad, varav
Uppvärmning: 30 400 kr
VA: 7 200 kr
Beräknat antal pers: 4
Kommentar
Uppvärmning inkl hushållsel. VA inklusive renhållning.
Taxeringskod
220
Taxeringsvärde
2 139 000 kr
Pantbrev

5 stycken på totalt 2 495 530 kr


Tomt
Areal: 1 184 kvm
Typ: Trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Tomt med insynsskyddad baksida angränsande till cykelvägnät och lekplats. Anlagd trädgård med stenläggningar, planteringar som blommande- och bärbuskar. Trädgårdsland. L-betong block och häck. Fristående isolerat garage med förrådsdel och plattsatt uppfart.
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
r