Bettorp

Kornellvägen 18

BESKRIVNING

Välkomna till Kornellvägen 18 och denna underbara lägenhet om två rum och kök. Här får ni en väldisponerad lägenhet om 55 kvadratmeter med en rymlig och mysig balkong i väst med utsikt över rofyllt grönområde och innergården. Bostaden är genomgående ljus med vardagsrum, kök, sovrum, en stor klädkammare/förråd och helkaklat badrum. I Bettorp bor ni med närhet till fina naturområden och med cykelavstånd in till stan. Både E18/20 och riksväg 50 ligger i anslutningen till bostaden för dig som pendlar.

FAKTA


Utgångspris
1 295 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
55 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
2 986kr, Inklusive värme, VA, Tv och bredband från Telia.
Byggår
2016/2017

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


arsredosvisning-2018-brf-mandelkubben.pdf

stadgar-mandelkubben.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


I Bettorp bor ni med närhet till naturen med fina elljusspår och cykelavstånd in till stan. Till Mejeritorget tar du dig med cykel på ett par minuter där det erbjuds livsmedelsaffär och restauranger.
Kommunikation
Här bor du med bra bussförbindelser in till stan samt med länsbussar som går till norra delarna av länet.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättslägenhet
Byggnadsår
2016/2017
Hiss
Ja
Våning
2 av 4

INTERIÖR


Boarea + Biarea
55 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Välkomnade hall med plats för avhängning och förvaringsmöbler. Rakt fram ligger det helkaklade och stilrena badrummet med dusch, handfat, WC, tvättmaskin och torktumlare. Till vänster når ni vardagsrummet som enkelt går att möblera med soffa, tv-bänk, matbord och annan valfri möblering. I Vinkel med vardagsrummet finns köket som är maskinellt utrustat med spishäll, ugn, mikro, diskmaskin och kyl/frys. Till höger om hallen finns sovrummet som är placerat med fönstret mot den lugna innergården. Här inne finns tre garderober och i anslutning till sovrummet finns även en stor klädkammare/förråd som rymmer det mesta. Till lägenheten finns även en rymlig och mysig balkong i väst med utsikt över rofyllt grönområde och innergården.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 295 000 kr
Avgift: 2 986 kr/mån, Inklusive värme, VA, Tv och bredband från Telia.
Andel i föreningen: 1.12291%
Andel av årsavgift: 1.12291%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Brf Mandelkubben passar dig som uppskattar nybyggda och praktiska lägenheter. Bostäderna består av 1 - 3 rok om ca 34 - 82 kvm. Lägenheterna i entréplan har uteplats och 2 och 3 rok har en eller till och med två balkonger.

Gemensamma utrymmen
Till varje lägenhet hör ett eget förråd i lägenheten . (Förutom bostäder med 1 rok då endast de i hus 2 har förråd, dessa finns i trapphuset) Inom förening finns två grönområden med lekplats och cykelparkering med och utan tak. Miljöhus för sophantering finns även.
71 st utvändiga parkeringsplatser samt tre gäst/handikapp-platser. Bilplatserna hyrs ut separat för 200kr/mån utan motorvärme och 300kr/mån med motorvärme.
TV & bredband
Telia Trippelplay
Parkering
74 stycken parkeringar
r