Centrum

Karlslundsgatan 11 LGH 10

BESKRIVNING

OBS! 24 månader hyresfritt!

I hjärtat av Vasastan saluförs nu äntligen det exklusiva projektet BRF Kungsljuset. Bostäderna man erbjuder i det är projektet är någonting extra. Utöver den varsamt genomförda renoveringen där tidstypiska detaljer bevarats så har byggherren heller inte sparat på någonting. Golv från exklusiva Bricmate, ledspottar och kakel och klinker även det från Bricmate.
Huset har genomgått en totalrustning under 2017/2018. Högt i tak och välbevarad takstukatur skapar ytterligare mervärde.
Utöver de exklusiva bostäderna har byggherren även uppfört en relaxavdelning där man kan njuta efter en hård arbetsvecka.
Det här är en exklusiv vindslägenhet som har en slående karaktär för den som inte nöjer sig med en standardlägenhet. Boarean är 66 kvm men golvytan uppskattas till ca 81 kvm.

Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig in till citykärnan på några minuter. Centralstationen återfinns ca 500 meter från bostaden för goda kommunikationer och ca 1000 meter till Örebros mittpunkt nämligen slottet. Bussförbindelse ca 100 meter från bostaden med direktlinje till Universitetet för den som heller bor i en central stadsdel med närhet till citypulsen. Inom 400 meter återfinns all nödvändig närservice men kan tänka sig så som: Apotek, förskola, skola, välsorterad Ica Butik, idrottsplats och gym.

FAKTA


Utgångspris
1 995 000 kr
Bostadstyp
Bostadsrättshus
Boarea
65.5 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 777kr,

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

ASSISTERANDE MÄKLARE


Erik Lejon

Erik Lejon

Auktoriserad fastighetsmäklare
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
0709992990

ÖVRIGA BYGGNADER


Relaxavdelning i källare Förråd i källare

BYGGNAD


Byggnadstyp
Bostadsrättshus
Hiss
Nej
Våning
3 av 3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
65.5 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré som är rymlig med plats för avhängning. Kök från HTH med all maskinell utrustning i rostfritt. Badrum med kakel, klinker, tvätt, tork, dusch och wc. Vardagsrum med spottar i tak. Sovrum med spottar i tak. Gott om fönster i hela lägenheten för ett härligt ljusinsläpp. Exklusivt plankgolv genomgående.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 995 000 kr
Avgift: 3 777 kr/mån,
Andel i föreningen: 8.7137%
Andel av årsavgift: 7.7603%
r