Örebro

Karlsdalsallén 47C

BESKRIVNING

Välkommen till Karlsdalsallén 47, här hittar du en exklusiv lägenhet med bästa läget i populära Sörbyängen!

En enastående bostad högt upp i huset med utsikt över golfbanan från den rymliga balkongen som är belägen i insynsfritt söderläge. Här erbjuds genomgående hög kvalité med fina material val och standard. Utöver den optimala planlösningen toppas hemmet med två balkonger varav en mot golfbanan.
Sörbyängen erbjuder ett lugnt område med närhet till förskolor och grundskola. Med gångavstånd når du livsmedelsbutiker, systembolaget, vårdcentral och restaurang. För motionärer finns olika gym, golfbana, fina promenadstråk, Sörbybacken runt hörnet. Från bostaden har du 5 minuter med cykel till Örebro Universitet och city kärnan med stort utbud av shopping, nöjen och restauranger.

Den känns ljus och luftig med det lilla extra som gör att den sticker ut bland nyproducerade bostäder. Detta är verkligen en bostad som särskiljer sig från det mesta på Örebros bostadsmarknad så missa inte chansen utan kom på visningen för att uppleva den fantastiska utsikten på plats!

Varmt välkomna att kontakta Emelie för frågor eller att föranmäla till visningen via mail: emelie@lejonsmakleri.se eller på telefon: 073-0355761.

FAKTA


Utgångspris
Kontakta mäklare för pris
Bostadstyp
Flerbostadshus
Boarea
83 kvm
Antal rum
3 rum & kök
Avgift/månad
4 705kr, Inkl värme, varm- & kallvatten, bredband, kabel-TV samt bostadsrättstillägg.
Byggår
2016

ANSVARIG MÄKLARE


EMELIE BERGLIND

EMELIE BERGLIND

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
emelie@lejonsmakleri.se
Mobil:
073 - 035 57 61‬

NÄROMRÅDE


I närområdet finns bland annat golfbana, gym, förskola, skola, ICA Maxi, Coop, systembolag, äventyrsbad, motionsspår och skidbacke. Endast en kort cykeltur in till citypulsen.
Här bor du familjevänligt och tryggt - ett boende som bjuder på både storstadskänsla, grönområden och stilren arkitektur.

Sörbyängen är ett familjevänligt område med bostäder runt trevliga kvarterskrogar, lekplatser och grönskande innergårdar. Optimalt för dig som uppskattar närheten till Örebro City men ändå vill bo lugnt och säkert. Från Sörbyängen har du gångavstånd till Örebro City Golf & Countryclub, Gustavsviksbadet med gym och äventyrsbad och tennis, paddel och badmintonhall ligger alldeles i närheten. Även gröna promenadstråk finns det gott om i området.

Kommunikationer finns i området, skolor och förskola runt knuten och stora mataffären bara några hundra meter bort - här har du nära till allt.

BYGGNAD


Byggnadstyp
Flerbostadshus
Byggnadsår
2016
Hiss
Ja
Våning
5 av 6
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
83 kvm 0 kvm
Antal rum
3 rum & kök

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Avgift: 4 705 kr/mån, Inkl värme, varm- & kallvatten, bredband, kabel-TV samt bostadsrättstillägg.
Andel i föreningen: 1.6%
Andel av årsavgift: 1.6%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


KABEL-TV/BREDBAND/IP-TELEFONI:
Kabel-TV via Telia, grundutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband via Telia, ingår i månadsavgiften.

GEMENSAMMA UTRYMMEN:
Varje bostadsrätt har ett tillhörande varmförråd.
Miljörum med sopsortering
Innergård med lekyta för mindre barn

PARKERING:
Parkering, 27 platser, kostar 350 kr/mån
Garage, 33 platser, kostar 1000 kr/mån
r