Sörbyängen

Karlsdalsallén 47B

BESKRIVNING

En fantastisk bostad om 2 rok med en vidunderlig utsikt över Gustavsviks grönskande golfbana. Lägenheten är belägen på vån 5 och har en stor och inglasad balkong i rakt söderläge. Lägenheten ligger med ett ostört läge i ett väldigt populärt hus som uppfördes 2017. Bostadsrättsföreningen är välskött och har en stabil ekonomi. Garage i källare med hiss upp till lägenheten för optimal komfort. Varmt välkommen att kontakta Erik Lejon för privat visning av denna pärla!

Ett stenkast från bostaden återfinns naturomgivningar, golfbana, skidbacke, Ica Maxi, Coop, Friskis&Svettis, Universitet och cykelavstånd till City. Universitetet ca 1500 meter från lägenheten.

Allmänt om föreningen

Bostadsrättsföreningen Kv Johannesörten 5 består av 70 lägenheter mellan 1-5 rok och 39-129 kvm. Huskroppen är uppdelad i två delar, en del med bostadsrätter (Brf Kv Johannesörten 5) och en del med hyresrätter. Delen med bostadsrätter har tre uppgångar, A, B och C. A-uppgången har 6 plan och övriga har 5 plan.

Byggnadssätt
BYGGNADSTYP
Flerbostadshus
BYGGÅR
2016-2017
UPPVÄRMNING
Fjärrvärme
FÖNSTER
3-glas
Förråd, miljörum och cykelparkering med skärmtak finns på innergården.

FAKTA


Utgångspris
1 895 000 kr
Bostadstyp
Lägenhet
Boarea
57 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 231kr, inkl värme, va, bredband, ip-telefoni & tv.
Byggår
2016

ANSVARIG MÄKLARE


ERIK LEJON

ERIK LEJON

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
erik@lejonsmakleri.se
Mobil:
070 - 999 29 90

BYGGNAD


Byggnadstyp
Lägenhet
Byggnadsår
2016
Hiss
Nej
Uppvärmning
Fjärrvärme
Byggnadssätt
Fönster: 3-glas
 

INTERIÖR


Boarea + Biarea
57 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Entré som är rymlig med en härlig takhöjd. Klinkergolv. Badrum med kakel, klinker, wc, dusch och handfat. Vardagsrum och kök integrerat med kök i ljus och modern ton med rostfria vitvaror. Gott om plats för både matbord och soffgrupp. Utgång till den fantastiska balkongen i söderläge med en utsökt vy över golfbanan och den grönskande Sörbybacken. Sovrum med parkettgolv och rymlig walk in closet med skjutdörrar.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 895 000 kr
Avgift: 3 231 kr/mån, inkl värme, va, bredband, ip-telefoni & tv.
Andel i föreningen: 1.1%
Andel av årsavgift: 1.1%
r