Södra Ladugårdsängen

Kabingatan 4A

BESKRIVNING

Välkommen till Kabingatan 4A och en helt ny, oanvänd och inflyttningsbar tvåa 2 trappor upp i hus med hiss. Perfekt läge med balkong med eftermiddag/kvällssol och med fri utsikt över parken. Kök och vardagsrum i öppen planlösning. Sovrum med klädkammare. Stort helkaklat duschrum med takspotlights golvvärme och tvättmaskin och torktumlare. Tillträde efter överenskommelse. Högt kvalitetstänk utöver det normala både i lägenhet och byggnad. Välkommen på visning!

FAKTA


Utgångspris
1 595 000 kr
Boarea
53 kvm
Antal rum
2 rum & kök
Avgift/månad
3 118kr,
Byggår
2019

Visningar


Kontakta mäklaren för visning

DOKUMENT


ekonomisk-plan-vingen-brf-vingen-i-orebr.pdf

ANSVARIG MÄKLARE


URBAN FLYNNER

URBAN FLYNNER

FASTIGHETSMÄKLARE
E-post:
urban@lejonsmakleri.se
Mobil:
072 - 331 90 97

NÄROMRÅDE


Omgivningen har ett rikt utbud bestående av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning, gymanläggning, motionsspår och naturreservat. Sammantaget ger detta området en grön och aktiv prägel där cyklister och gåendes villkor kommer att prioriteras. Utmärkande för området blir sammanhängande gröna innergårdar, högklassig vardagsarkitektur, inordnade aktivitetsytor och en mångfald av boendealternativ.
Örebro är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Idag är vi omkring 143 000 invånare och ökar med cirka 2 000 personer per år. Det betyder att bostadsbehovet är stort och Södra Ladugårdsängen är ett av många projekt som genomförs för att utveckla Örebro och tillgodose vårt behov av bostäder.
Närservice
Coop Ladugårdsängen och Ica Maxi Universitetet med brett utbud och generösa öppettider.
I området finns även hamburger- och susirestaurang samt pizzeria. Längs Karlsdalsallén finns förutom matservice även florist och solarium.

BYGGNAD


Byggnadsår
2019
Hiss
Ja
Våning
2 av 5

INTERIÖR


Boarea + Biarea
53 kvm 0 kvm
Antal rum
2 rum & kök

Rumsbeskrivning

Hall med skjutdörrsgarderob Från hallen når man det rymliga helkaklade badrummet med dusch, wc med handfat, tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vidare kommer man ut till det öppna köket och vardagsrummet i öppen planlösning. Maskinellt fullutrustat med kombinerad kyl och frys, inbyggnadsugm, inbyggnadsmicro, inbyggd spishäll med induktion och integrerad diskmaskin - Allt från Siemens. Från den ljusa vardagsrumsdelen når du balkongen med fri utsikt över den vackra parken. Här åtnjuter du sol på från tidig eftermiddag till kvällen. Rymligt sovrum med ingång till rymlig klädkammare. Takhöjden är 2,60 - lite högre än standard vilket skapar en härlig rymdkänsla. Fönsterbrädor av granit och vackert och klassiskt ekparkettgolc genomgående. Lägenheten är fiberansluten och till föreningen betalar man utöver avgiften endast 214 kr per månad avseende internet, tv och Ip-telefoni. I byggnaden finns även tillgång till tvättstuga, övenattningsrum, eget förråd samt garage. Området ligger optimalt placerat med gång eller cykelavstånd till det mesta såsom universitetet, stan, golfbana, skidbacke, natur gym och mataffärer.

ALLMÄNT OM FASTIGHETEN


Upplåtelseform
Bostadsrätt
Ekonomi
Begärt pris: 1 595 000 kr
Avgift: 3 118 kr/mån,
Andel i föreningen: 1.50479%

ALLMÄNT OM FÖRENINGEN


Byggnadsår 2017-2019
Total bostadarea 3.654 kvm
Markareal: 2.256 kvm
Husen är byggda i 5-6 plan med källare samt garage.
Hissar: 3 st

Gemensamma utrymmen:
Garage
5 st cykelrum
1 st undercentral
1 st elcentral
1 st miljörum
1 st tvättstuga
Fastighetsförråd
3 st barnvagnsförråd
2 st gemensamhetslokaler
1 st övernattningslägenhet
TV & bredband
Centralanläggning för TV och bredband
Obligatorisk månadskostnad för detta tillkommer (utöver månadsavgiften) med 214 kr.
Parkering
Det finns 36 garageplatser i källarplan
Föreningens ekonomi
Föreningens belåning per kvm boarea är 15.161 kr enligt den ekonomiska planen (se bilaga)
Övrigt
Bostadsrättsföreningen tecknar kollektivt avtal för hushållsel och debiterar respektive bostadsrättshavare utifrån faktisk förbrukning.

Kostnaden för varmvatten ingår inte i årsavgiften utan debiteras respektive bostadsrättshavare individuellt efter faktisk förbrukning.

Medlem i föreningen är skyldig att vara medlem i HSB Mälardalen och skall för medlemskap erlägga mins en andel.
r